Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιουλίου 2024

Ένα γεμάτο χαμόγελο από την “Ηλακάτη” και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για το Χαμόγελο του Παιδιού

[wzslider]

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

«Η ΗΛΑΚΑΚΑΤΗ»

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγανησίου «Η ΗΛΑΚΑΤΗ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Μεγανησίου πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 19/12/2014 επίσκεψη στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στο παράρτημα Καλυβιών Αγρινίου. Εκεί παρέδωσε τρόφιμα από δωρεές Μεγανησιωτών για τα παιδιά του Χαμόγελου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Μεγανησιώτες, γονείς και μη, που συνεισέφεραν τρόφιμα για αυτό τον όμορφο σκοπό. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες Δάγλα Σπύρο, Κατωπόδη Νικό και Καννέλου Ευαγγελία για την πληθώρα αγαθών από τα καταστήματα τους, την Ιόνιος Μεγανήσι Ναυτική Εταιρία και το Δήμο Μεγανησίου όπου μας έκαναν δωρεά τα δρομολόγια του φέρρυ μπότ, τον κύριο Κουτσαύτη Ελευθέριο (Μπαγλάνη) που μας παραχώρησε το επαγγελματικό του όχημα και τον κύριο Πατσουλίνη Μανώλη που προσφέρθηκε να οδηγήσει το όχημα.

Επιφυλασσόμεθα και για επόμενη συλλογή αγαθών για ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία!!!

ΤΟ Δ.Σ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μεγανήσι κατά την διεξαγωγή του “Λαϊκού Αγώνα Ποδηλασίας” στο νησί μας

Αύριο Κυριακή 10 Ιουνίου πραγματοποείται στο Μεγανήσι ο “Λαϊκός Αγώνας Ποδηλασίας”. Το Αστυνομικό Τμήμα Ελλομένου , για την ομαλή τέλεση της εκδήλωσης, την ασφάλεια των ποδηλατών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, προβαίνει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights