Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Φεβρουαρίου 2021

Ένα γεμάτο χαμόγελο από την “Ηλακάτη” και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για το Χαμόγελο του Παιδιού

[wzslider]

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

«Η ΗΛΑΚΑΚΑΤΗ»

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγανησίου «Η ΗΛΑΚΑΤΗ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Μεγανησίου πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 19/12/2014 επίσκεψη στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στο παράρτημα Καλυβιών Αγρινίου. Εκεί παρέδωσε τρόφιμα από δωρεές Μεγανησιωτών για τα παιδιά του Χαμόγελου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Μεγανησιώτες, γονείς και μη, που συνεισέφεραν τρόφιμα για αυτό τον όμορφο σκοπό. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες Δάγλα Σπύρο, Κατωπόδη Νικό και Καννέλου Ευαγγελία για την πληθώρα αγαθών από τα καταστήματα τους, την Ιόνιος Μεγανήσι Ναυτική Εταιρία και το Δήμο Μεγανησίου όπου μας έκαναν δωρεά τα δρομολόγια του φέρρυ μπότ, τον κύριο Κουτσαύτη Ελευθέριο (Μπαγλάνη) που μας παραχώρησε το επαγγελματικό του όχημα και τον κύριο Πατσουλίνη Μανώλη που προσφέρθηκε να οδηγήσει το όχημα.

Επιφυλασσόμεθα και για επόμενη συλλογή αγαθών για ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία!!!

ΤΟ Δ.Σ

13 Shares

Σχετικά άρθρα

Καθησυχάζει προσωρινά ο Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λευκάδας: «Δεν απειλείται κανένας υπάλληλος να βγει σε διαθεσιμότητα σε Δήμο Λευκάδας και Μεγανησίου.»

Σήμερα λήγει η προθεσμία για την υποβολή των καταλόγων των εργαζομένων που τίθενται σε διαθεσιμότητα. Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στην […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *