Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Νοεμβρίου 2022

“Stand-by” των υποψηφίων στη Λευκάδα για τις εκλογές

Μπορεί επισήμως να μην έχει δοθεί το “σφύριγμα” για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αφού όλα παίζονται με την εκλογή νέου Προέδρου της  Δημοκρατίας, όμως στο παρασκήνιο έντονες είναι οι συζητήσεις και οι συμφωνίες για  πιθανούς υποψηφίους…

Στο “χορό” των δημοσκοπήσεων μπήκε πρώτη σε τοπικό επίπεδο η Λευκάδα, βασικά με δύο τηλεφωνικές κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις από εκείνους οι οποίοι εμφανίζονται ως οι πιο “θερμόαιμοι” για τη διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας στη Λευκάδα.

Κι ενώ λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε  -μέσω αυτών των δημοσκοπήσεων – τους πιθανούς υποψηφίους, εντούτοις και σ΄αυτές τις εκλογές σίγουρα θα υπάρξουν εκπλήξεις. Μια τέτοια έκπληξη απ΄ό,τι μαθαίνουμε ετοιμάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου πρόσωπο πέραν πάσης υποψίας  θα προστεθεί  στο  “ρόστερ ” των  φερόμενων ως  υποψηφίων. Επισήμως η κουβέντα εδώ δεν έχει ακόμα ανοίξει.

Αλλά και στο “αντίπαλο” στρατόπεδο  της  ΝΔ,  “φρέσκο πρόσωπο” που έχει θητεύσει και στην Περιφέρεια θα πλαισιώσει το γνωστό δίδυμο Βεργίνη-Σολδάτου. Κι εδώ όμως τα πρακτικά ζητήματα αναβάλλονται για μετά τις 29 του Δεκέμβρη, για ευνόητους λόγους.

Τώρα εάν το συγκεκριμένο πρόσωπο εννοούσε ο κ.Πετρόπουλος, δεν γνωρίζουμε. Εκείνο που τελευταία πληροφορηθήκαμε είναι ότι τον ίδιο  δε θα τον δούμε υποψήφιο σε κανένα ψηφοδέλτιο, αφού ο φίλος του ήταν από την αρχή αποφασισμένος να εκθέσει τον εαυτό του σε “εκλογική ετυμηγορία”. Τώρα προς τι η ραδιοφωνική συνέντευξη, ούτε κι εμείς καταλάβαμε!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.