Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Νοεμβρίου 2022

Λαϊκή συγκέντρωση πολιτών στην Βασιλική

Την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κ. Δρακονταειδής παρευρέθηκε σε λαϊκή συγκέντρωση πολιτών στην Βασιλική, ύστερα από σχετική πρόσκληση, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Θ. Περδικάρη, Γ. φίλιππα και Χ. Κατηφόρη.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας  κ. Θ. Χαλικιάς.

Η συγκέντρωση-συζήτηση αφορούσε την περιβαλλοντική επιβάρυνση της περιοχής από την λειτουργία του Πυρηνελαιουργείου, επιβάρυνση της ατμόσφαιρας και του υδροφόρου ορίζοντα.

Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι αναφέρθηκαν στην πάγια θέση τους για το ζήτημα, διαμηνύοντας ότι αυτή η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να αποδεχθεί την περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής με τα γνωστά αποτελέσματα στην ανάπτυξή της και κυρίως στην υγεία των κατοίκων της.

Τέλος διατυπώθηκε, για μία ακόμη φορά με σαφήνεια και κατηγορηματικό τρόπο, η πρόθεση του Δήμου να συνδράμει τους συμπολίτες μας στον αγώνα τους για καθαρό περιβάλλον και ποιότητα ζωής.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ»

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ 16:00 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.