Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Νοεμβρίου 2021

Νίκος Λιβιεράτος: “Συνεχίζει παρατύπως ο κ. Σταύρος Γρηγόρης να υπογράφει ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας”

Ενώ το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας δεν υφίσταται -αφού ο Αντιπεριφερειάρχης δέχθηκε και παρέπεμψε  την  ένσταση για τις εκλογές του ΙΣΛ στο τριμελές  του Μεσολογγίου-  ο κ. Σταύρος Γρηγόρης συνεχίζει τις ανακοινώσεις   ως πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου τις οποίες φαίνεται να τις υπογράφει και ο γραμματέας κ. Σαρανταένας.

Εκτός αυτού το ΔΣ δεν  έχει συγκληθεί για να βγάλει κάποια ανακοίνωση και επί πλέον από συνδικαλιστικής  απόψεως τι δουλειά εχει ο Ιατρικός σύλλογος να βγάζει ανακοινώσεις για τις δραστηριότητες της περιφέρειας.  Εχει μπερδέψει μάλλον του ρόλους του ο κ. Σ. Γρηγόρης

Νίκος Λιβιεράτος  Iατρός μέλος του προηγούμενου  ΔΣ  ΤΟΥ  ΙΣΛ

Σας παραθέτω μέρος απο την ανακοίνωση του ΙΣΛ που με έκπληξη διάβασα:

Ο  Πρόεδρος  του  Ι.Σ. Λευκάδας  Σταύρος  Γρηγόρης  με την ιδιότητα  του Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ι.Ν. εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο στη σύσκεψη των Περιφερειαρχών Ελλάδας στην Αθήνα στις 13/11/2014 που συγκάλεσε ο Υπουργός Υγείας με θέμα τα Π.Ε.Π.Υγείας.”

Να σημειώσουμε  ότι ο κ. Λιβιεράτος   είχε σχολιάσει και την ανακοίνωση, απάντηση- λίβελο  του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας προς το meganisinews σχετικά με δημοσίευμα  για τις εκλογές και την ένσταση της κ. Ευας Κατωπόδη:

“Mε μεγάλη έκπληξη είδα ως μέλος του ΔΣ την απάντηση του ΔΣ;Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδος το οποίο δεν υφίσταται αφού έχει γίνει ένσταση για την εγκυρότητα των εκλογών. Είμαι μέλος και στο απερχόμενο και στο υποτιθέμενο νέο ΔΣ που δεν υπάρχει αφού εκκρεμεί η ένσταση.

Πότε συνήλθε το παλιό η το νέο ΔΣ; Γιατί δεν ειδοποιήθηκα εγώ ούτε τα μέλη των άλλων παρατάξεων;

Είναι πρωτόγνωρες και βαθιά αντιδημοκρατικές αυτές η πρακτικές της ετερόκλητης συμμαχίας που κατέβηκε στις εκλογές του Ιατρικού συλλόγου Λευκάδος. Είναι επίσης κρίμα και άδικο για την πολιτική υστεροφημία του πρόεδρου του Συλλόγου να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο την στιγμή που Έχει και άλλες πολιτικές και κομματικές ιδιότητες που όλοι οι Λευκαδίτες γνωρίζουν.

Νίκος Λιβιεράτος Ιατρος μέλος του απερχόμενου ΔΣ”

Το θέμα με το Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας θα έχει απ’ ότι φαίνεται και συνέχεια, αφού οι πληροφορίες μας λένε ότι η ένσταση  έχει ισχυρά νομικά ερείσματα , τα οποία δύναται να επιφέρουν ακόμα και την επανάληψη των εκλογών.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συναντήσεις μελών Διοικητικού Συμβουλίου ΕΟΑΕΝ με τις πολιτικές ηγεσίες Υπουργείων για τα προβλήματα των νησιών

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. του Επιμελητηριακού Όμίλου Ανάπτυξης Ελληνικών […]

Σημειολογικά στην Ιόνιο Βουλή η επίσημη παρουσία της Επτανησιακής Αναγέννησης

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΟ ΒΟΥΛΗ 27-4-2014 ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ,ΣΑΡΛΗΣ,ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ,ΜΕΣΑΡΗΣ,ΓΡΩΠΠΑΣ, Λίβερη,Μαυρωνάς, Βραδής, Καψοκαβάδης, Περατικού,Αυγερινός,Γερογιάννης,Τεμπονέρα,Προσαλέντη,Μέξας,Μιχαλάς,Θεοτόκης,Σπιτιέρης, Σπίγγου, […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *