Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Δεκεμβρίου 2021

Μπορούμε να φανταστούμε τη σκηνή που κάποιος φτάνει στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατος και το τμήμα κίνησης ψάχνει να βρει αν έχει πολλά ή λίγα ένσημα;

Δεν θέλετε να σας “κρίνει”  ο  Ροβέρτος!

Σε μία χώρα που οι συνταξιούχοι τείνουν να γίνουν περισσότεροι από τους εργαζόμενους, οι άνθρωποι αρνούνται να σκεφτούν το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν αύριο χρήματα για να πληρωθούν οι απόμαχοι της ζωής. Η άρνηση του προβλήματος δεν σημαίνει ότι αυτό εξαφανίστηκε με κάποιο τρόπο. Ούτε και το συνεχές κούρεμα των συντάξεων είναι λύση. Όπως πάει όμως το πράγμα η κατάληξη θα είναι οδυνηρή για όλους και θα φέρει χειρότερες εξελίξεις από αυτές που φοβόμαστε.

Το είπε ο πρώην ταμίας του ΠΑΣΟΚ και νυν διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος κι ας έσπευσαν στη συνέχεια να μιλήσουν από την κυβέρνηση για προσωπικές απόψεις. Ασφαλώς και ήταν οι δικές του απόψεις και όχι οι απόψεις οι δικές μας ή οι δικές σας. Με τη διαφορά ότι αυτός που είχε αυτές τις απόψεις διοικεί το ΙΚΑ. Άρα, ο λόγος του έχει βαρύνουσα σημασία.

Τι είπε; Συνέδεσε τις παροχές που θα πρέπει να δικαιούται ο ασφαλισμένος με τα ένσημα που έχει. Δηλαδή με τα χρήματα που έχει πληρώσει στο ταμείο του. Μπορούμε να φανταστούμε τη σκηνή …..

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *