Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Δεκεμβρίου 2021

Παραιτήθηκε από την θέση του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου-εκπροσώπου τύπου ο Ηλίας Κοντογεώργης

Επικαλείται επαγγελματικό ασυμβίβαστο

Με μια λιτή ως προς το περιεχόμενο δημοσίευση  στο Facebook  ο Ηλίας Κοντογεώργης   ενημερώνει γνωστούς και φίλους  για την παραίτησή του που ήδη έγινε αποδεκτή από τον δήμαρχο Κώστα Δρακονταειδή:

“Φίλοι μου,
σας ενημερώνω πως με την αρ. πρωτ. 28539/5-11-2014 ο Δήμαρχος Λευκάδας με απόφασή του, έκανε αποδεκτή την από 23-10-2014 παραίτησή μου από την θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου ως υπεύθυνου για θέματα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Δρακονταειδή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Επαγγελματικοί όμως λόγοι που πρόκειται ν’ αναλάβω στο αμέσως προσεχές διάστημα δεν μου επιτρέπουν – από θέση αρχών – να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. 
Πολύ σύντομα θα μπορώ να σας πω περισσότερα
Η  παραίτηση του Ηλία δεν έχει να κάνει με την συνεργασία και τις σχέσεις    που  απέρρεαν από την θέση  του ως εκπρόσωπος τύπου , οι οποίες ήταν   και παραμένουν άριστες  τόσο με τα ΜΜΕ όσο και με τους  συνοδοιπόρους του στον δήμο. Οι πληροφορίες μας λένε ότι  δεν θ΄ απομακρυνθεί  από τον χώρο,  μάλλον πιο κοντά μας τον βλέπουμε!
Τώρα για την αντικατάστασή του στην επικοινωνία του δήμου Λευκάδας, μάλλον δεν θα πρέπει ν΄ ανησυχούμε  αφού ο Ηλίας έχει βάλει “ψηλά”  τον πήχη.
.
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Απάντηση του Αντιδημάρχου Καστού, Πέτρου Γιαννούτσου, στον Κώστα Δρακονταειδή για τις ιχθυοκαλλιέργειες

Οφειλόμενη απάντηση του Πέτρου Γιαννούτσου  Αντιδημάρχου στον κ.  Κ. Δρακονταειδή για τις ιχθυοκαλλιέργειες Στον Κάλαμο, στις λαϊκές συνελεύσεις είπα, όπως […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *