Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2022

Συμμετοχή του δημάρχου Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή σε Λαϊκές Συνελεύσεις χωριών της Λευκάδας

• Ο Δήμαρχος Λευκάδας Κων/νος Δρακονταειδής, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, παρακολούθησε τις Λαϊκές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στις Κοινότητες: Αγίου Νικήτα, Τσουκαλάδων, Νικιάνας, Πινακοχωρίου, Νεοχωρίου και Φτερνού. Επίσης συμμετείχε σε σύσκεψη Προέδρων και Εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων Δημοτικής Ενότητας Σφακιωτών.

Συζητήθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, παρουσιάστηκε το πνεύμα της Δημοτικής Αρχής για μια διαφορετική διοίκηση με συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις και προτάθηκαν λύσεις.

• Σε συνάντηση του Δημάρχου με επαγγελματίες της Δημοτικής Κοινότητας Νυδριού συζητήθηκαν προβλήματα που ταλαιπωρούν το Νυδρί τα τελευταία χρόνια.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εικόνα κατά τους θερινούς μήνες που χαρακτηρίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους απαράδεκτη. Ο κ. Δήμαρχος τόνισε την πρόθεση αυτής της Δημοτικής Αρχής να βάλει τέλος στην άσχημη εικόνα και ζήτησε την συνεργασία των επαγγελματιών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα 10 11 2014

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού η “Μελέτη κατάστασης διατήρησης – παθολογίας και προτάσεις συντήρησης των τοιχογραφιών της Ιεράς Μονής Αγ. Γεωργίου στα Μπισσά Μαραντοχωρίου Λευκάδος»

Την έγκριση της «Μελέτης συντήρησης κατάστασης διατήρησης – παθολογίας και προτάσεις συντήρησης των τοιχογραφιών της Ιεράς Μονής Αγ. Γεωργίου στα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *