Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Αυγούστου 2022

Συμμετοχή του δημάρχου Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή σε Λαϊκές Συνελεύσεις χωριών της Λευκάδας

• Ο Δήμαρχος Λευκάδας Κων/νος Δρακονταειδής, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, παρακολούθησε τις Λαϊκές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στις Κοινότητες: Αγίου Νικήτα, Τσουκαλάδων, Νικιάνας, Πινακοχωρίου, Νεοχωρίου και Φτερνού. Επίσης συμμετείχε σε σύσκεψη Προέδρων και Εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων Δημοτικής Ενότητας Σφακιωτών.

Συζητήθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, παρουσιάστηκε το πνεύμα της Δημοτικής Αρχής για μια διαφορετική διοίκηση με συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις και προτάθηκαν λύσεις.

• Σε συνάντηση του Δημάρχου με επαγγελματίες της Δημοτικής Κοινότητας Νυδριού συζητήθηκαν προβλήματα που ταλαιπωρούν το Νυδρί τα τελευταία χρόνια.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εικόνα κατά τους θερινούς μήνες που χαρακτηρίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους απαράδεκτη. Ο κ. Δήμαρχος τόνισε την πρόθεση αυτής της Δημοτικής Αρχής να βάλει τέλος στην άσχημη εικόνα και ζήτησε την συνεργασία των επαγγελματιών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα 10 11 2014

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Για τις εκδηλώσεις ανακύκλωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Στις 22 Σεπτεμβρίου 2013 ημέρα Κυριακή, το Γραφείο Εθελοντισμού-Αθλητισμού και ο Δήμος Λευκάδας πραγματοποίησαν την Εκδήλωση για […]

ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας: «Στις περιφερειακές εκλογές στα Ιόνια Νησιά δεν στέλνουμε απλώς ένα μήνυμα. Ανατρέπουμε και προχωράμε!»

«Στις περιφερειακές εκλογές στα Ιόνια Νησιά δεν στέλνουμε απλώς ένα μήνυμα. Ανατρέπουμε και προχωράμε!» Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *