Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2021

Game-over για την LΕADER ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ Λευκάδας. Ραγδαίες εξελίξεις…

Αλλού καρκαλογήματα κι αλλού γεννάν΄ οι κότες… 

Στον εισαγγελέα προσφεύγει η ΠΕΔΙΝ, μέτοχος της  LEADER Aναπτυξιακής Λευκάδας Α.Ε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, ζητά να γίνει εκκαθάριση, να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι έκαναν κακοδιαχείριση και να επιστραφούν εντόκως τα αναλογούντα χρήματα.

Προς αναβολή  από ό,τι μαθαίνουμε  θα οδηγούνταν ούτως ή άλλως και το 3ο θέμα στη συνεδρίαση του Σαββάτου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που είχε να κάνει με τον ορισμό εκπροσώπων για το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΛΗΝΤΕΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «ΑΝΑ.ΛΗ. Α.Ε.» , με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη  Λευκάδας κ. Θοδωρή Χαλικιά, αφού  ο χειρισμός του θέματος  έβρισκε “ισχυρές ενστάσεις” εντός της ίδιας του της παράταξης.

Η κίνηση-ματ του δημάρχου Κεφαλλονιάς και Πρόεδρου της ΠΕΔΙΝ, Αλέξανδρου Παρίση, έρχεται την κατάλληλη χρονική στιγμή κι ως απάντηση  στο ρητορικό ερώτημα “τι εστί Παρίσης”!

Εμείς εδώ στο site έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε και την πολιτική γενναιότητα να συγχαρούμε τον Πρόεδρο της ΠΕΔΙΝ γι΄ αυτή του την απόφαση.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *