Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

O δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Πολίτης για το κλείσιμο του ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟΝ STAR

Σε μια εποχή που οι εφαρμοζόμενες πολιτικές νεοφιλελεύθερης λιτότητας , μέσω των μνημονίων, κλείνουν την μια επιχείρηση μετά την άλλη, αφήνοντας πίσω τους ερείπια, ανθρώπινα και οικονομικά, είναι δύσκολο για τον κοινό νου , να καταλάβει το πως και γιατί η διοίκηση του ΤΑΟΛ, αποφάσισε να κλείσει στην ουσία άλλη μια ζωντανή ξενοδοχειακή επιχειρηματική μονάδα.

Το Ionian Star, έκλεισε με τουλάχιστον περίεργο τρόπο!

Μια επιχείρηση που ζούσε 15 οικογένειες και συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στο τουριστικό προϊόν του τόπου μας, από τη μια στιγμή στην άλλη, άνευ  φανερού λόγου,  οδηγήθηκε στο σφράγισμα  και μάλιστα με τρόπο απόλυτα δυσφημιστικό για τη Λευκάδα!

Αυτές οι αψυχολόγητες ενέργειες του Δ.Σ του ΤΑΟΛ , ή τουλάχιστον μέρους αυτού, βάζουν τον καθένα πολίτη αυτού του τόπου σε σκέψεις και ειδικά κατ’ αυτή τη περίπτωση, όπου φαίνεται να μην υπάρχει στην ουσία, οικονομική εκκρεμότητα του Ionian Star προς το ΤΑΟΛ.

Η απόφαση αυτή και ο τρόπος εκτέλεσης της, βλάπτει το ίδιο το ΤΑΟΛ, τους αγρότες,  τους εργαζόμενους στο ΤΑΟΛ και το ξενοδοχείο και κατ’ επέκταση την μικρή μας κοινωνία!

Η πράξη αυτή είναι καταδικαστέα και ο λαός της Λευκάδας απαιτεί λογικές εξηγήσεις…Αν μπορούν να δοθούν τέτοιες…

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Έναρξη προγράμματος δακοκτονίας

Ενημέρωση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας (Δακοκτονίας) της  Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας ανακοινώνεται ότι από τις […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights