Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Αυγούστου 2022

“Eύσημα” της έντυπης εφημερίδας Λευκαδίτικος Λόγος στο meganisinews.gr

Μαθήματα “ορθής δημοσιογραφίας” και δεοντολογίας επιχειρεί  να υποδείξει στο site  η έντυπη εφημερίδα  “Λευκαδίτικος Λόγος” στο τελευταίο φύλλο της που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Η  εφημερίδα αβίαστα προβαίνει σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τη διαφορετικότητα της άποψής μας κι  ενώ αναφέρει αυτούσια  την ανακοίνωση-απάντηση  του Ιατρικού Συλλόγου, δεν μπήκε στον κόπο δεοντολογικά να αναφέρει το ίδιο το δημοσίευμα ή έστω την απάντησή μας στην ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου.

Μάλιστα προχώρησε και λίγο πιο πέρα γράφοντας για το άρθρο ότι

” …δημοσίευσε απαράδεκτες απόψεις μίας  και μοναδικής γιατρού και μάλιστα με  επίσης απαράδεκτο σχολιασμό για ένα κλάδο που  σε άσχημες συνθήκες και δύσκολες εποχές  δίνει μάχη  για την υγεία”.

Μήπως αγαπητή συντάκτρια ξεχάσατε ποιες πολιτικές έφεραν την υγεία (κι όχι μόνο) στη Λευκάδα σ΄ αυτό το χάλι και ποιες εφημερίδες τις στήριξαν;

Κλείνοντας να σας  ευχαριστήσουμε θερμά για τη διαφήμιση και τα εύσημα  που μας δώσατε με το άρθρο σας (θ΄ανησυχούσαμε εάν ήταν διαφορετικά), να  σας  πληροφορήσουμε ότι θα συνεχίσουμε να “ενοχλούμε” και τέλος να σας υπενθυμίσουμε ότι τα αισθήματά  μας για εσάς και την αρθρογραφία σας  είναι… αμοιβαία!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *