Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Οκτωβρίου 2021

Μια αλλιώτικη καθιστική… διαμαρτυρία στο Μεγανήσι

Σε κατάληψη του οδοστρώματος προχώρησε  σήμερα ένα κοπάδι γίδια στο Μεγανήσι. Οι  πιθανοί λόγοι της διαμαρτυρίας τους, όπως εικάζουμε, αφού κανείς εκπρόσωπός τους δεν  εξέφρασε την επιθυμία να μιλήσει on camera, είναι είτε η έλλειψη  μέτρων από πλευράς των αρχών για την προστασία των αιγοπροβάτων από τον καταρροϊκό πυρετό που έχει οδηγήσει στον αποδεκατισμό τους, είτε το αίτημα για άμεση αποζημίωση για τους χαμένους συγγενείς  από το υπουργείο, είτε  πολύ απλά υπεράσπιση του δικαιώματός τους να χρησιμοποιούν ελεύθερα τους δρόμους ελλείψει ικανού αριθμού μόνιμου πληθυσμού του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα από μικρό χρονικό διάστημα  το κοπάδι  παρέδωσε τον δρόμο σε κυκλοφορία οικειοθελώς και χωρίς “παρατράγουδα”, ωστόσο οι επόμενες ημέρες θα δείξουν εάν  το γεγονός ήταν τυχαίο ή πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο με στόχο την ανατροπή της κατεστημένης λογικής που θέλει  τα αιγοπρόβατα στους στάβλους,  άβουλα υποχείρια του εκάστοτε τσοπάνη.

3 Shares

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη επιτυχία είχε ο χθεσινοβραδινός αποκριάτικος χορός του Π.Α.Σ. ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ο οποίος έλαβε χώρα στο κατάμεστο precious club με το γλέντι να κρατάει μέχρι τις πρωινές ώρες

Φίλοι και μέλη του σωματείου διασκέδασαν και χόρεψαν με πολύ ωραία μουσική. Κατά γενική ομολογία η βραδιά άφησε τις καλύτερες […]

Ποιοι δήμοι εξαιρέθηκαν στη μελέτη για την κινητικότητα-διαθεσιμότητα των υπαλλήλων – Τα στοιχεία φέρεται να έχουν δοθεί στους ΟΤΑ και την Τρόικα (αναν.)

Οι δήμοι πρόκειται να αποτελέσουν την «δεξαμενή» για το επόμενο κύμα κινητικότητας – διαθεσιμότητας καθώς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *