Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Δεκεμβρίου 2019

Ξεκινά η αεροπορική σύνδεση Αθήνας- Ακτίου

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΠΟΧΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΘΗΝΑ-ΑΚΤΙΟ

Μια μεγάλη επιτυχία του Επιμελητηρίου Λευκάδας και της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN

Mια μεγάλη πορεία που έχει ξεκινήσει μεθοδικά εδώ και πάνω από 2 χρόνια ολοκληρώνεται με επιτυχία για τη Λευκάδα και το σύνολο όλων των προορισμών του Ακτίου, αφού το καλοκαίρι του 2015 θα ξεκινήσει η αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με το Άκτιο. Μια σύνδεση που έχει διακοπεί από το 2009 και όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσε πάγιο αίτημα της τουριστικής (και όχι μόνο) επιχειρηματικής κοινωνίας.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται αποκλειστικά στο Επιμελητήριο Λευκάδας και στην αεροπορική εταιρεία Aegean, που όχι μόνο αποτελεί μια αμιγώς ελληνική αεροπορική εταιρεία αλλά κυρίως επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την έμπρακτη και ουσιαστική συμβολή της στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας και φυσικά στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το χρονικό συνεργασίας με την AEGEAN έχει ξεκινήσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας από την περασμένη άνοιξη, όπως εξάλλου έχουμε ανακοινώσει με προγενέστερες ανακοινώσεις, με την αμέριστη συνεργασία των στελεχών της Αegean και τον υπεύθυνο τουρισμού του Επιμελητηρίου Λευκάδας Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος -μεταξύ άλλων- τον Αύγουστο παρέδωσε μια πολυσέλιδη αναφορά για τους λόγους έναρξης της αεροπορικής σύνδεσης.

Οφείλουμε όλοι να υποστηρίξουμε έμπρακτα την προσπάθεια έναρξης της νέας  αεροπορικής σύνδεσης από την Αθήνα, ενώ το Επιμελητήριο Λευκάδας θα προβεί σε ένα πλάνο ενεργειών, που ευελπιστούμε να συμβάλλει σημαντικά στην εδραίωση της αεροπορικής σύνδεσης.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ηλ. Μπεριάτος: “Θα πρέπει να σταματήσει το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του ΤΕΙ”. Απάντηση της Διοικούσας Επιτροπής

Πρέπει να ζήσει και να αναπτυχθεί το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων Αν αποδόθηκαν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *