Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
9 Μάι 2021

Πρόσληψη τεχνικών συμβούλων από τον δήμαρχο Μεγανησίου Παύλο Δάγλα

Τελικά και η πίτα ολάκερη και ο σκύλος χορτάτος!

Τους χρειάζονταν και τους προσέλαβε και μπράβο στον Παύλο Δάγλα που  μεταξύ σφύρας κι άκμονος  πήρε αυτή την απόφαση  γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις όποιες ενστάσεις. Και τούτο γιατί εκείνος γνωρίζει καλύτερα απ΄τον καθένα ποιους χρειάζεται ως συνεργάτες, αφού σε τελική ανάλυση αυτός φέρνει την κύρια ευθύνη των αποφάσεων. Σύμφωνα λοιπόν με έγγραφο που αναρτήθηκε στην διαύγεια του δήμου Μεγανησίου έως το τέλος του χρόνου η συγκεκριμένη εταιρεία αναλαμβάνει με αμοιβή 6.000 ευρώ  την Tεχνική Υποστήριξη οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών. Ειδικότερα:

Οι υπηρεσίες που θα παρασχεθούν αφορούν:

Α. Εκπαίδευση προσωπικού διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών:

Η εκπαίδευση των υπαλλήλων του Δήμου θα γίνεται από εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη της Εταιρείας μας κατόπιν συννενόησης μαζί τους προκειμένου να υπάρχει ένας προγραμματισμός για τις ώρες εκπαίδευσης χωρίς να παρεμποδίζεται το ωράριο λειτουργίας του Δήμου. Όλες οι εκπαιδεύσεις που θα πραγματοποιούνται θα πιστοποιούνται με ειδικά έγγραφα της Εταιρείας μας τα οποία θα φέρουν την υπογραφή των υπαλλήλων-προισταμένων των υπηρεσιών και θα παραδίδονται στον υπεύθυνο .Η Εταιρεία μας εκτιμώντας το επίπεδο γνώσεων στις εφαρμογές των υπαλλήλων θα προτείνει προγράμματα εκπαίδευσης σε μηνιαία βάση. Συγκεκριμένα εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού 2 φορές το μήνα. Επίσης θα πραγματοποιούνται εκπαιδεύσεις σε εφαρμογές που εμπλουτίζονται με νέα δεδομένα σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

1. Εκπαίδευση στο Γραφείο Εσόδων

2. Εκπαίδευση στη Μισθοδοσία

3. Εκπαίδευση στην Οικονομική Υπηρεσία-Λογιστήριο-Διπλογραφικό

4. Εκπαίδευση στη Ενιαία Αρχή ανεξάρτητων συμβάσεων, αναρτήσεων διαύγεια, Μητρώου Δεσμεύσεων, παρακολούθηση Οικονομικών στοιχείων και αντίστοιχων εκτυπώσεων από το Μηχανογραφικό Σύστημα.

Β. Υποστήριξη του προσωπικού για την εκτέλεση συγκεκριμένων λειτουργιών, κατόπιν ειδικών αιτημάτων (εφαρμογή ρυθμίσεων, παρακολούθηση για την τήρηση των εκάστοτε ζητούμενων στοιχείων από τα Υπουργεία – παρατηρητήριο, μητρώο δεσμεύσεων κλπ.)

Γ. Υποστήριξη μέσω email και remote με team viewer (Χρέωση από την πλευρά του Αναδόχου θα γίνεται για λειτουργίες που αφορούν σε λογιστικές πράξεις και γενικά διεκπεραίωση λειτουργικών ενεργειών που εναλλακτικά θα έπρεπε να γίνουν με επιτόπια επίσκεψη της εταιρείας και όχι για σύντομη επίλυση αποριών που επιλύονται και τηλεφωνικώς).

Δ. Υποστήριξη και εκπαίδευση στην κατάρτιση και παρακολούθηση του προϋπολογισμού και στην παρακολούθηση της Στοχοθεσίας, σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η Εταιρεία μας θα παρέχει απεριόριστο αριθμό τηλεφωνικών εξυπηρετήσεων χωρίς χρονικό περιορισμό στις κλήσεις .Οι τηλεφωνικές κλήσεις θα εξυπηρετούνται κατά σειρά προτεραιότητας και εντός 10 λεπτών από την καταγραφή τους στο σύστημα ελέγχου κλήσεων.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ON SITE)

Οι επισκέψεις στο χώρο εργασίας του Δήμου θα γίνονται 1 φορά την εβδομάδα από εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη της Εταιρείας μας ο οποίος θα πραγματοποιεί ελέγχους σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου συζητώντας με τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου για τυχόν προβλήματα ή απορίες . Όλες οι επισκέψεις και εργασίες που θα γίνονται θα πιστοποιούνται με ειδικά έγγραφα της Εταιρείας μας τα οποία θα φέρουν την υπογραφή των υπαλλήλων-προισταμένων των υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα η επίσκεψη του συνεργάτη μας θα περιλαμβάνει τα κάτωθι:

1.Διοικητικές Υπηρεσίες

Έλεγχος – Καταγραφή και επίλυση των προβλημάτων.

2.Οικονομική Υπηρεσία

Λογιστήριο, Ταμείο, Έσοδα. Έλεγχος – Καταγραφή και επίλυση των προβλημάτων.

Αναλυτικά:

Ø Κάθε τέλος της εβδομάδας αναλυτικό report για την πορεία λειτουργία του Δήμου και ενημέρωση του Δημάρχου.

Ø Μηνίαιως ενημέρωση των υπεύθυνων της διοίκησης για την πορεία εισπράξεων –βεβαιώσεων εσόδων σε σχέση με την στοχοθεσία που έχει βάλει ο Δήμος.

Ø Μηνιαίος έλεγχος για την αποστολή Οικονομικών στοιχείων, μέσω του κόμβου διαλειτουργικότητας. Μηναία εκτύπωση αναφοράς με χρήση εξειδικευμένης εφαρμογής της πορείας αποστολής οικονομικών στοιχειών.

Ø Μηνιαίος έλεγχος βιβλίου μητρώου δεσμεύσεων.

Ø Μηνιαίος έλεγχος αρχείου στατιστικών και έλεγχος για την επιτυχή αποστολή τους.

Άρθρο 2

Διάρκεια

Η διάρκεια της σύμβασης αρχίζει από την υπογραφή της, ήτοι από 14-10-2014 μέχρι και 31/12/2014

Άρθρο 3

Αμοιβή

Η αμοιβή για την παροχή υπηρεσιών Υποστήριξης οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών-εκπαίδευση προσωπικού στην παρακολούθηση οικονομικών στοιχείων, Αναρτήσεων στην Διαύγεια και στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), παρακολούθησης στοχοθεσίας βάσει του θεσμικού πλαισίου, κατάρτιση και παρακολούθηση του προϋπολογισμού βάσει του θεσμικού πλαισίου, μελέτη πορείας οικονομικών στοιχείων και παρακολούθηση πορείας οικονομικών στοιχείων του Δήμου Μεγανησίου, ανέρχεται στο ποσό των 6000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Μονιμοποείται πλέον η έλλειψη αγροτικών γιατρών στο Μεγανήσι. Χωρίς αγροτικούς ιατρούς και την καλοκαιρινή περίοδο (αναν.)

Τουλάχιστον δύο νέες περιπτώσεις συμπολιτών μας στο Μεγανήσι που έψαχναν γιατρό το καταμεσήμερο κι ήταν δύσκολο να τον βρουν.  Ο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *