Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Μαΐου 2022

Ο Γιώργος Γαβρίλης στον Prisma 95,1 σχολιάζει τις πρώτες ημέρες της νέας δημοτικής αρχής στη Λευκάδα

“Από τότε που εκλέχτηκε η νέα Δημοτική Αρχή δεν αναφέρεται καθόλου στα λάθη της προηγούμενης λες και επικρατεί μια ομερτά.”

Κριτική στις πρώτες μέρες του Κων/νου Δραακονταειδή άσκησε μέσα από τον Prisma 95,1 και το απογευματινό μαγκαζίνο ο Γιώργος Γαβρίλης από το www.meganisinews.gr λέγοντας ότι επικοινωνιακά δεν ξεκίνησε καλά .

Χρησιμοποίησε μάλιστα το παράδειγμα της ΔΕΠΟΚΑΛ και το ατυχές περιστατικό με την απόλυση από την τέως πρόεδρο κ. Σκιαδά, που άθελά του έφερε στο προσκήνιο τη νέα δημοτική αρχή με αρνητικά σχόλια ως προς τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης.

«Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι η νέα δημοτική αρχή, είχε κάνει σημαία της την υπεράσπιση των εργαζομένων δεν είχε και την καλύτερη αντιμετώπιση, θα περίμενα από τον κ. Δρακονταειδή να αποκαταστήσει έστω και επικοινωνιακά την εργαζόμενη, καθώς είναι πρωτόγνωρο να απολύεις ένα εργαζόμενο την τελευταία μέρα της θητείας σου.», ανέφερε.

Ο Γιώργος Γαβρίλης είπε ότι η δημοτική αρχή είναι έμπειρη, έχει ψηθεί στην αντιπολίτευση και χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης από την κοινωνία της Λευκάδας, ενώ καταλόγισε στα αρνητικά και το θέμα εκλογής των μελών στο Πνευματικό Κέντρο, καθώς είχε αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία που πρότεινε και τους επτά πολίτες, καθώς και αιφνιδίασε και με πρόταση του κυρίου Γαζή για το Πνευματικό Κέντρο.
Θα μπορούσε να τον ψηφίσει από την στιγμή που θα τον πρότεινε η παράταξη στην οποία ανήκει, και θα έπρεπε να γίνει μια προ-συνεννόηση με την παράταξη του.

Ο Γιώργος Γαβρίλης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επιστολή του Αντιδημάρχου Μάρκου Νικητάκη που ζητάει από τους καταστηματάρχες να εφαρμόσουν το νομικό πλαίσιο και να μην αυθαιρετούν κάτω από την επιβολή προστίμου, λέγοντας ότι θα πρέπει να πει και ποιοι ήταν υπεύθυνοι για την αυθαιρεσία των περασμένων ετών.

Από την ώρα που ανέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή καθόλου δεν αναφέρεται στο τι συνέβαινε πριν λες και επικρατεί μια ομερτά.

ΠΗΓΗ: prisma 95,1

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *