Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Νοεμβρίου 2019

Αγώνας ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας “Μαρίνος Ζαμπάτης”

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας διοργανώνει το Σαββάτο 11 & Κυριακή 12 Οκτωβρίου τον Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας «ΜΑΡΙΝΟΣ ΖΑΜΠΑΤΗΣ», εις μνήμη του Μαρίνου Ζαμπάτη Λ/Φ Λιμενικού Σώματος.

Ο αγώνας είναι αναγνωρισμένος από την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν σκάφη καταμετρημένα κατά ORC international, ORC club ή IRC, καθώς και σκάφη μη καταμετρημένα στην κατηγορία ‘cruiser’.

Ο αγώνας αποτελείται από 2 ιστιοδρομίες. Την 1η ημέρα η ώρα εκκίνησης είναι 14:00 και η ιστιοδρομία ξεκινάει από τη Λυγία και καταλήγει στο Βαθύ Μεγανησίου. Tη 2η ημέρα η ώρα εκκίνησης είναι 11:00 και η ιστιοδρομία ξεκινάει από το Βαθύ Μεγανησίου και καταλήγει στη Λυγιά. Η απόσταση κάθε ιστιοδρομίας είναι 10 ΝΜ.

Εις μνήμη του Μαρίνου Ζαμπάτη Λ/Φ Λιμενικού Σώματος, το βράδυ του Σαββάτου θα παρατεθεί δείπνο στην ταβέρνα ΚΑΡΝΑΓΙΟ στο Βαθύ Μεγανησίου.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2645025660 και 6974820410 και στο site του Ν.Ο. Λευκάδας www.nole.gr.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

To νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγανησίου (σύνθεση, σταυροδοσία και διαφορά σε σχέση με τις εκλογές του 2010)

Πως διαμορφώνεται σύμφωνα με τα αποτελέσματα (ανεπίσημα) το νέο Δημοτικό Συμβούλιο στον Δήμο Μεγανησίου από 1/9/2014 Σύμφωνα με την καταμέτρηση […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *