Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
9 Δεκεμβρίου 2021

Έστειλαν ΕΝΦΙΑ σε σεισμόπληκτη εκκλησία 2.430 ευρώ! Την χαρακτήρισαν επαγγελματικό χώρο

Για γέλια και για κλάματα είναι οι αποκαλύψεις για τον ΕΝΦΙΑ και τα λάθη που εμφανίζονται στα εκκαθαριστικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα (ένα ακόμα) είναι πως (όπως φαίνεται από το εκκαθαριστικό) το ΥΠΟΙΚ έστειλε ΕΝΦΙΑ ακόμα και στην Αγία Τριάδα Κυθήρων , την εκκλησία που σχεδόν κατέρρευσε με τον μεγάλο σεισμό των 6,8 ρίχτερ στα Μητάτα Κυθήρων ο οποίος είχε προκαλέσει μεγάλες ζημιές στις 10 Ιανουαρίου 2006.

Το συνολικό ποσό που καλείται να πληρώσει για το κατεστραμμένο ακίνητο (250 τμ και οικόπεδο 530 τμ) , τα παρεκκλήσια και τα χέρσα χωράφια η εκκλησία είναι  2.430,63 ευρώ. Μάλιστα το προηγούμενο ποσό που καλείτο να πληρώσει η εκκλησία , πριν την διόρθωση (γιατί έγινε και διόρθωση) ήταν 3.020, 24 ευρώ. Η συγκεκριμένη εκκλησία έγινε γνωστή ανά το πανελλήνιο το 2006 όταν υπέστη καθίζηση και σοβαρότατες ζημιές. Μάλιστα η εικόνα της ήταν το φόντο όλων των δελτίων ειδήσεων και των εκπομπών της εποχής. Έκτοτε δεν λειτούργησε ποτέ ξανά και μάλιστα το εκκαθαριστικό εμφανίζει το ακίνητο ως μη ηλεκτροδοτούμενο.

Επίσης το τραγελαφικό που προκύπτει απο το συγκεκριμένο εκκαθαριστικό είναι πως όλα τα παρεκκλήσια εμφανίζονται ως επαγγελματικοί χώροι (!!!!) και καλούνται να πληρώσουν σχετικό φόρο

Παναγιώτης Στάθης

ΠΗΓΗ: capital.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *