Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Σεπτεμβρίου 2020

Ετήσιο Επιστημονικό Συμπόσιο του Ιδρύματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΙΚΙ)

Ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική- Θαλάσσιος χωροταξικός σχεδιασμός

ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Για το περιβάλλον, την ανάπτυξη και τον πολιτισμό

 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ 35- 28100 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ- ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Tηλ. και fax:  26710-25550,   e-mail: iki@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25-9-2014 

Ετήσιο Επιστημονικό Συμπόσιο του ΙΚΙ

Αργοστόλι, Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 

Το Ίδρυμα Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΙΚΙ)  μαζί με  το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΤΜΧΠΠΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν επιστημονικό συμπόσιο,  με το επίκαιρο και κρίσιμο θέμα: 

Ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική- Θαλάσσιος χωροταξικός σχεδιασμός

Το Συμπόσιο γίνεται με την οργανωτική και υλικοτεχνική στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς (ΚΕΔΗΚΕ) και την επιστημονική συνεργασία και συμμετοχή (διάθεση εισηγητών) από αρμόδιους φορείς της κεντρικής διοίκησης, της αυτοδιοίκησης και ΑΕΙ.

Το Συμπόσιο θα διεξαχθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς,  στο δημοτικό θέατρο Κέφαλος, από τις  9.00π.μ.  μέχρι τις 8.00 μ.μ.

Στο Συμπόσιο θα συμμετέχουν πανεπιστημιακοί ερευνητές και άλλοι ειδικοί  επιστήμονες  και  εμπειρογνώμονες καθώς και στελέχη της διοίκησης και των αρμόδιων φορέων για να αναπτύξουν ποικίλα θέματα σχετικά με το αντικείμενο του Συμποσίου (όπως, θεσμικό πλαίσιο θαλάσσιας χωροταξίας -οδηγία ΕΕ,  θαλάσσιες ζώνες-ΑΟΖ,  θαλάσσιο περιβάλλον, θαλάσσια ζωή, θαλάσσιες προστατευόμενες περιοχές, φυσικοί πόροι, αλιεία, τουρισμός, υποδομές,  χαρτογράφηση  κλπ).

Πρόγραμμα

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ενίσχυση και στήριξη των επιχειρήσεων που λειτουργούν στον Τουριστικό τομέα. Για τα μικρά νησιά, κάτω των 3100 κατοίκων, μηδενικό επιτόκιο για ενίσχυση τουριστικών επιχειρήσεων

Η επίσημη προκήρυξη θα δημοσιοποιηθεί το αργότερο στις 15 Μαρτίου- ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ: Η Δράση […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *