Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Αυγούστου 2022

Την συνέχεια της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Alpha Bank στο Νυδρί ζητά με επιστολή του ο Αντδήμαρχος Παν. Γαζής

ΘΕΜΑ:  «Λειτουργία Υποκαταστήματος ALPHA BANK στο Νυδρί Λευκάδας»

Κύριε Διευθυντά,

Γνωρίζουμε  ότι η ALPHA BANK  προτίθεται να κλείσει (όπως κάνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή)  το μοναδικό υποκατάστημα τράπεζας στην Κεντρική και Νότια Λευκάδα με έδρα το Νυδρί. Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας είναι η δυσαρέσκεια – αγανάκτηση πλήθους πολιτών οι οποίοι επέλεξαν ή προτίθενται να επιλέξουν άλλο τραπεζικό ίδρυμα για την εξυπηρέτησή τους. Η εν λόγω τράπεζα εξυπηρετεί το σύνολο των κατοίκων των Δημοτικών Ενοτήτων Ελλομένου και Απολλωνίων και τα λειτουργικά της έξοδα τουλάχιστον σε ότι αφορά το ενοίκιο παραμένουν τα ίδια καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας, προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία του υποκαταστήματος για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση 6.000 κατοίκων περίπου. Σε περίπτωση που η εβδομαδιαία λειτουργία δε δύναται να συνεχισθεί, επιθυμούμε τουλάχιστον τη λειτουργία της τρεις μέρες την εβδομάδα.  Έστω, και οι τρεις αυτές ημέρες θα είναι καθοριστικές για την εξυπηρέτηση του εμπορικού και όχι μόνο κόσμου των  παραπάνω περιοχών, αλλά και γιατί μειώνει το κόστος τους αφού δεν χρειάζεται να μετακινηθούν στην πόλη της Λευκάδας για να εξυπηρετηθούν στις οικονομικές τους συναλλαγές. Να σημειωθεί ότι  στην πόλη της Λευκάδας λειτουργούν δύο υποκαταστήματα της ALPHA BANK και μάλιστα σε μικρή απόσταση.

Γι’ αυτό σας καλούμε να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας εξυπηρετώντας όχι μόνο την έδρα του Δήμου Λευκάδας αλλά και τους μεγάλους οικισμούς.

Ο Αντιδήμαρχος

ΠΑΝΟΣ ΑΙΜ. ΓΑΖΗΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δήμαρχος ο Ηλίας Λογοθέτης!

Έβγαλε ήδη και προεκλογικές αφίσες!!! Δεν σταματούν οι εκπλήξεις από τον ταλαντούχο Λευκαδίτη ηθοποιό Ηλία Λογοθέτη. Έπειτα από την επιτυχημένη παγκόσμια […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *