Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Μαΐου 2020

Η ΔΑΣ ΟΤΑ Ν. Λευκάδας για την απόλυση της προέδρου του Σωματείου εργαζομένων στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ)

 ΟΤΑ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΑΣ ΟΤΑ Ν. Λευκάδας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στη συνάδελφο και πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, και καταδικάζει την ενέργεια της πρώην προέδρου της ΔΕΠΟΚΑΛ κας Σκιαδά στο να απολύσει την συνάδελφο και μάλιστα την τελευταία μέρα της θητείας της, ως πρόεδρος της ΔΕΠΟΚΑΛ.

Οι εκφοβισμοί, η τρομοκρατία, οι απολύσεις σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, είναι πάγια τακτική ενάντια σε εκείνους τους εργαζόμενους που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν δείχνουν δουλοπρέπεια, αλλά αγωνίζονται για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, τόσο των ίδιων όσο και  των συναδέλφων τους.

Σε μια περίοδο όπου έχουμε υποστεί ως εργαζόμενοι μεγάλες απώλειες στο εισόδημά μας, δυσβάστακτη φορολογία, διαθεσιμότητες- απολύσεις, οφείλουμε να υψώσουμε το ανάστημά μας και να αγωνιστούμε κόντρα σε εκφοβισμούς και απειλές, υπερασπίζοντας το αναφαίρετο  δικαίωμά μας στην εργασία, την υγεία, την παιδεία για μια αξιοπρεπή ζωή για μας και τα παιδιά μας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Καλούδης: Στο Ληξούρι να γίνει η επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και όχι με τηλεδιάσκεψη

ΠΡΟΣ 1.Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπύρο Σπύρου, 2.Πρόεδρο Π.Σ.Ι.Ν. κ.  Νικόλαο Μηλιώτη Κοιν. ΜΜΕ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ Κε Περιφερειάρχη και κύριε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *