Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Mεγάλη η συμμετοχή ιστιοπλοϊκών σκαφών στην Ionian Reggata 2014

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό και με  “ούριο”  άνεμο οι ιστιοπλόοι  ξεκίνησαν και φέτος από τη Θηλιά στο Μεγανήσι να περιπλεύσουν το νησάκι Αρκούδι και να καταλήξουν στα Σύβοτα  Λευκάδας, όπου  περιμένουν έπαθλα τους νικητές και μεγάλο πάρτι  τους υπόλοιπους με άφθονη μπύρα και κρασί.

Η Ionian Reggata διοργανώνεται ανελλιπώς στην περιοχή μας για πάνω από 20 χρόνια, με εκατοντάδες συμμετοχές  κυρίως Εγγλέζων, οι οποίοι με αυτό τον αγώνα σηματοδοτούν το τέλος της καλοκαιρινής  σεζόν των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην ενοικίαση σκαφών θαλάσσιου τουρισμού. Στις μέρες μας η συμμετοχή είναι ελεύθερη και άλλες εθνικότητες συμμετέχουν στην γιορτή της ιστιοπλοΐας κάθε χρόνο την τρίτη Πέμπτη  του μηνός Σεπτεμβρίου.

   

Δείτε και θαυμάστε την έναρξη του αγώνα και την ικανότητα των συμμετεχόντων να ελίσσονται ανάμεσα στα σκάφη με περίσσεια μαεστρία, ανοίγοντας δρόμους προς τη νίκη:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Απόφαση Δημάρχου Μεγανησίου για άδεια λειτουργίας κυλικείου στο Ξωβάθι στην «ΠΛΟΥΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.»

Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Μεγανησίου κ. Ευστ. Ζαβιτσάνου (αναρτημένη στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ») χορηγείται στην εταιρεία «ΠΛΟΥΣ ΟΔΥΣΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.» με […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights