Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

31 υποτροφίες ξένων γλωσσών για παιδιά οικονομικά ευάλωτων οικογενειών στη Λεύκαδα και το Μεγανήσι

Aιτήσεις στα γραφεία της Equal Society μέχρι την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου

Με συνέπεια στις αξίες της εκπαίδευσης, ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, Equal Societyυλοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» που αφορά στην εκπαίδευση ξένης γλώσσας και προβλέπει στην παροχή υποτροφιών για το σχολικό έτος 2014 – 2015. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά απόρων και άστεγων οικογενειών, πολύτεκνων ή τρίτεκνων και γενικά των ευπαθών ομάδων της Λευκάδας και του Μεγανησίου.

Οι υποψήφιοι θα παρακολουθήσουν δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και για το σκοπό αυτό, η Equal Society συνεργάζεται με φροντιστήρια ξένων γλωσσών του νησιού, στα οποία διδάσκει εξειδικευμένο προσωπικό την εκμάθηση αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής και ιταλικής γλώσσας.

Το πρόγραμμα προσφέρει 31 υποτροφίες σε νεαρά παιδιά που κατοικούν κοντά στην πόλη της Λευκάδας, στην Καρυά, στη Λυγιά στο Νυδρί αλλά και στο Μεγανήσι.

Οι υποτροφίες θα παραχωρηθούν άμεσα ώστε τα παιδιά να ενσωματωθούν κατευθείαν στα ήδη υπάρχοντα τμήματα των φροντιστηρίων.

Όσες οικογένειες ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα για να γίνουν επιλέξιμες θα πρέπει να προσκομίσουν όσα από τα κάτωθι απαραίτητα πιστοποιητικά διαθέτουν:

–  Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

–  Εκκαθαριστικό εφορίας

–  Κάρτα ανεργίας του γονέα / γονείς

–  Εντοπιότητα

Οι αιτήσεις γίνονται στα γραφεία της EqualSociety στην κεντρική πλατεία Λευκάδας, τηλέφωνο επικοινωνίας 26450-22578 μέχρι την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρες 10 π.μ. έως 2 μ.μ..

HEqualSocietyευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους τα συνεργαζόμενα φροντιστήρια στο πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» και τα συγχαίρει για την κοινωνική τους προσφορά και το έντονο αίσθημα ευθύνης που διαθέτουν.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επιπλέον λεωφορεία Ετεροδημοτών της Δημοτικής Παράταξης «Μεγανήσι … με Όραμα» – Δείτε τα νέα δρομολόγια (αναν.)

Ανακοινώνεται ότι για μεταφορά και διευκόλυνση των ετεροδημοτών ψηφοφόρων προς Μεγανήσι για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις Δημοτικές εκλογές της […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights