Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτοφανή πραξικοπηματική λογοκριτική ενέργεια της κυβέρνησης

Καταγγέλει παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ για την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Είναι πρωτοφανής για τα μεταπολιτευτικά χρονικά η κυβερνητική μεθόδευση ώστε να μην μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ η καθιερωμένη ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σάββατο το βράδυ.

Είναι τόσο προκλητική αυτή η λογοκριτική πρακτική, με παρέμβαση μάλιστα προσωπικά του ίδιου του πρωθυπουργού, που προκάλεσε την παραίτηση ακόμα και της διορισμένης από την κυβέρνηση διοίκησης της ΝΕΡΙΤ, του προέδρου της   Αντώνη Μακρυδημήτρη  και του αναπληρωτή  Ρ. Μορώνη.

Μπροστά στον πανικό λόγω των αδιεξόδων της πολιτικής της και της αποσύνθεσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας, καταφεύγουν στο μόνο δρόμο που γνωρίζουν, τα πραξικοπήματα και τον αυταρχισμό, δίνοντας δείγματα το πώς επιδιώκουν να οργανώσουν την προεκλογική αντιπαράθεση.

Τους φοβίζει η ανάδειξη του εναλλακτικού πολιτικού μηνύματος ελπίδας και προοπτικής του ΣΥΡΙΖΑ που θα παρουσιαστεί με συγκεκριμένη κυβερνητική δέσμευση αύριο στο Βελλίδειο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ό,τι και αν επινοήσουν δεν σώζονται.  

Τους καλούμε, έστω και την ύστατη στιγμή, να αναθεωρήσουν την πραξικοπηματική τους ενέργεια.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Μα είναι δυνατόν σήμερα να καταφεύχουν σε τέτοιες μεθοδεύσεις:Που νομίζουν οτι βρίσκονται;Στην επταετία που υπήρχε μονο η ΥΕΝΕΔ και η ΕΡΤ;Ποιός απίθανος εγκέφαλος είχε αυτή την φωτεινή ιδέα;Η κυρία Βούλτεψη προφανώς έχει πελαγώσει .Θα της συνιστούσα να πάρει συμβουλο τον κύριο Ταμήλο ετσι για να γίνει αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ.Να γελάσει (μέσα στην πίκρα του) και ο κάθε πικραμένος.
    Κατα τα άλλα …το φόβο του να εχουν(του Τσίπρα).Τόσο και οι δύο συγκυβερνόντες ,αλλά και ο τρίτος κρυφός τους πόλος ,το Κ Κ Ε δηλαδή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights