Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Μαΐου 2022

Ο Αντ/ρχης Λευκάδας κ. Χαλικιάς Θεόδ. για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς,

Η νέα σχολική χρονιά θα είναι ίσως η πιο δύσκολη των τελευταίων ετών καθώς βρισκόμαστε μέσα σε ένα περιβάλλον που διαμορφώνεται από τις  επιπτώσεις μιας μεγάλης οικονομικής και κοινωνικοπολιτικής κρίσης.

Είμαι σίγουρος ότι οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντούν καθημερινά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους όπως έκαναν πάντα.

Είμαι επίσης σίγουρος ότι και σεις οι μαθητές, πιο ώριμοι από ποτέ θα εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις, την αγάπη και τη διάθεση  για προσφορά των δασκάλων σας ώστε να πάρετε τα απαραίτητα εφόδια που θα σας  βοηθήσουν να πετύχετε τους  στόχους σας για ένα καλύτερο αύριο δικό σας, της οικογένειάς σας και της πατρίδας μας.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαι δίπλα σας, όπου με χρειαστείτε.

Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας παρά τις μεγάλες δυσκολίες που συνάντησε πέτυχε να λύσει το πρόβλημα της μεταφοράς στα σχολεία σας, όπως επίσης να βελτιώσει και να συντηρήσει τις κτιριακές υποδομές.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους καλή σχολική χρονιά, δημιουργική, γεμάτη υγεία.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

ΑΝ.Α.Σ.Α.: Ο προωθούμενος Χωροταξικός Σχεδιασμός στην ΠΙΝ δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας, αλλά τις ανάγκες των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων

Κέρκυρα, 8/1/2014  Ξεκίνησαν την Τρίτη 7/1 στην Κέρκυρα και, όπως δηλώθηκε, θα συνεχιστούν και στις άλλες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *