Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Φεβρουαρίου 2024

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για την τροφική δηλητηρίαση των φοιτητών

Άμεσες ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος της τροφικής δηλητηρίασης φοιτητών του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι

Μετά το θλιβερό γεγονός της τροφικής δηλητηρίασης πολλών φοιτητών μας στις 9 Σεπτεμβρίου 2014 και μετά από επικοινωνία μας με τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου Αργοστολίου κ. Ζαφειρόπουλο και τον Διευθυντή της Αστυνομίας Κεφαλονιάς, οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν το γεγονός, σήμερα το πρωί η Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε: 1ον την καταγγελία της σύμβασης με την εταιρεία σίτισης των φοιτητών μας και 2ον την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς για το συμβάν.

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μεταβαίνουν στην Κεφαλονιά προκειμένου να υποβληθεί η μηνυτήρια αναφορά και να ρυθμιστούν οι εκκρεμότητες μέχρι να εξευρεθεί άλλος τρόπος σίτισης των φοιτητών.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τους φοιτητές μας και τους γονείς τους για την ταλαιπωρία αυτή και υπόσχεται ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών σίτισης.

 

Από τη Διοικούσα Επιτροπή

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Μετά το “καμπανάκι” της Δήμητρας, έρχεται και το “καμπανάκι” από το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας για τη νέα Δημοτική Αρχή

Σε χθεσινή της ανακοίνωση η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Λευκάδας καυτηρίασε και κατήγγειλε τη στάση της νέας Δημοτικής Αρχής στο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights