Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Ιουνίου 2021

Απάντηση του Κώστα Αραβανή στο σχόλιο, στο Zougla.gr, “Ανάρμοστη η συμπεριφορά Δημάρχου”

Το βράδυ της Παρασκευής 22-8-2014 κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φολκλόρ στην πρώτη σειρά καθισμάτων κάθονταν ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, σε θέση που του προσφέρθηκε από εθελοντή της διοργάνωσης.

Συνηθίζεται η πρώτη σειρά καθισμάτων να κρατείται για προσκεκλημένους, Πρέσβεις και μορφωτικούς ακολούθους των χωρών που συμμετέχουν, δυστυχώς όμως κάποιοι θεωρούν δικαίωμα και αν και υπάρχουν πολλές κενές θέσεις να τις καταλαμβάνουν.

Δίπλα στο Δήμαρχο κάθονταν ένα ζευγάρι και ένα μωρό ηλικίας περίπου 2 χρονών κρατώντας τρεις θέσεις. Κάποια στιγμή σηκώθηκαν και οι θέσεις έμειναν κενές.

Δίπλα στον Δήμαρχο ήρθε και κάθισε η Αντιδήμαρχος -στην κενή θέση- για λίγο, γιατί η Αντιδήμαρχος μαζί με τον σύζυγό της και την παρέα της κάθονταν σε άλλες θέσεις, στο πίσω μέρος του θεάτρου.

Όταν επέστρεψε η κυρία, μας απαίτησε να αφήσουμε ελεύθερη την θέση του μωρού, γιατί πλήρωσαν για να μπουν.

Ήδη οι δύο θέσεις ήταν κενές, και ο Δήμαρχος την παρακάλεσε να κρατήσουν το μωρό στην αγκαλιά.

Όταν αντιληφθήκαμε την άρνηση και επιθετικότητα της κυρίας, η μεν Αντιδήμαρχος επέστρεψε στην θέση της, ο δε Δήμαρχος μην θέλοντας να δώσει συνέχεια πήγε και κάθισε σε πίσω θέσεις, παραμένοντας στο χώρο, για την βράβευση συγκροτήματος.

Έτσι αφήσαμε για τους δυο και το μωρό 4 κενές θέσεις.

Αν αυτό θεωρείται “ανάρμοστη συμπεριφορά” και “επίδειξη εξουσίας”, οι συμπολίτες μας, μας γνωρίζουν και έχουν γνώμη.

Υ.Γ. Εκτιμώ ιδιαίτερα την αντικειμενικότητά σας, που υιοθετήσατε καταγγελίες, χωρίς να ερευνήσετε αν αληθεύουν.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ντροπή για τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο Λευκάδος (zougla.gr)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Η διαφθορά στη Λευκάδα

Τα ποσοστά της διαφθοράς ανά περιφέρεια της χώρας παρουσιάζει η έκθεση «Διεθνής  Διαφάνεια Ελλάδος» της Public Issue. Στην έκθεση, η […]

1 Σχόλιο

  1. Kαθόμουν στις πίσω σειρές και η αντιμετώπιση προς την κυρία ήταν ντροπιαστική. Μόνο απαξίωση.Για μια στιγμή σηκώθηκε και πήγε η αντιδήμαρχος να πιάσει την θέση. Και η συμπεριφορά σας απαράδεκτη.Ζητήσατε την θέση και δεν σας την έδωσε; Απλά μόνο “άστους μην ασχολείσαι “.Ντροπή σου κύριε δήμαρχε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *