Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Σεπτεμβρίου 2023

“Ανάπλαση Μουσείου Άγγελου Σικελιανού” στη Λευκάδα

Θετική η εξέλιξη για το Μουσείου Άγγελου Σικελιανού μετά την επιστολή και προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου στη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος.

Σας παραθέτουμε ατην επιστολή που μας έστειλε ο Γενικός Διευθυντής Ακίνητης Περιουσίας και Ομίλου της Ε.Τ.Ε. κ. Γιώργος Φράγκος:

“Αξιότιμε κ. Αραβανή

Σε συνέχεια της από 08/08/2014 προφορικής μας επικοινωνιας, θα θέλαμε να σας επιβεβαιώσουμε και εγγράφως ότι η Τράπεζα προγραμματίζει να πραγματοποιήσει άμεσα επικαιροποίηση των στοιχείων του επικείμενου διαγωνισμού « Ανάπλαση Οικείας Αγγέλου Σικελιανού» με σκοπό να ανατεθεί το συντομότερο δυνατό η αποκατάστασή του ακινήτου, ιδεατά εντος Σεπτεμβριου 2014. Όπως συζητήσαμε, επιθυμούμε τον εμπλουτισμό της λίστας των συμμετεχόντων στο μειοδοτικό διαγωνισμό και με την δίκη σας αρωγή προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον κοινό μας σκοπό. Θα παρακαλούσαμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά μέχρι την 14/8/2014, καθόσον την ερχόμενη Δευτέρα 18/08/2014 έχει προγραμματιστεί η δημοπράτηση εκ νέου του έργου.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια το έργο να προχωρήσει άμεσα με τις ευνοϊκότερες συνθήκες στο πλαίσιο της επιθυμίας της Τράπεζας να υλοποιηθεί το έργο, βάσει αρχικής της δέσμευσης.

Όπως μας εξηγήσατε, κατανοούμε ότι η χθεσινή δημοσίευση στον τύπο της εκ προ δυο εβδομάδων συνέντευξής σας είναι αποτέλεσμα εκ παραδρομής άτυχους ενημέρωσης, δεσμευόμαστε αμφότεροι εφεξής να προχωρήσουμε από κοινού και το ταχύτερο δυνατόν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην τοπική κοινωνία της  Λευκάδας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε σχετική διευκρίνιση ή πληροφορία

Με εκτίμηση,

Γιώργος Φράγκου

Β. Γενικός Διευθυντής Ακίνητης Περιουσίας Τράπεζας & Ομίλου

Σταδίου 38, 10564 Αθήνα”

 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights