Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Δεκεμβρίου 2019

Το μειοψηφικό πακέτο μετοχών του “Τιτάνια” περνά στο “Χαμόγελο του παιδιού” (αναν.)

Όπως έχει αναρτηθεί ατο site newsit.gr, η εταιρεία με ανακοίνωσή της αποκαθιστά  την πραγματική διάσταση του γεγονότος, διευκρινίζοντας ότι “αφήνεται μειοψηφικό πακέτο μετοχών στο ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού» και μάλιστα με τον ρητό όρο μη αναμίξεως του ιδρύματος στην εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Η πλειοψηφία των μετοχών και η Διοίκηση της εταιρείας ανήκει στην οικογένεια Μαλάμου».

Περισσότερα στο newsit.gr εδώ.

_______________________

Πράξη ανθρωπιάς. Το ξενοδοχείο “Τιτάνια” περνά στο “Χαμόγελο του παιδιού”!

Αυτό κι ήταν δώρο για τα μικρά παιδιά που φιλοξενεί το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Στη διαθήκη του ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Μαλάμος αφήνει το πλειοψηφικό πακέτο του ξενοδοχείου Τιτάνια στον σύλλογο.

Τα οικονομικά προβλήματα για το “Χαμόγελο του παιδιού” τελείωσαν οριστικά και αμετάκλητα μετά την απίστευτη κληρονομιά που έλαβε ο σύλλογος. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Espresso” ο Κωνσταντίνος Μαλάμος, ο οποίος απεβίωσε πριν από δυο μήνες, κληροδότησε στους ανθρώπους του συλλόγου το ξενοδοχείο “Τιτάνια”.

Μοναδικός του όρος η εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου και τα έσοδα να καλύπτουν και με το παραπάνω τις ανάγκες των παιδιών.

Ο αείμνηστος επιχειρηματίας δεν είχε καταφέρει στη ζωή του να αποκτήσει παιδιά, καθώς αν και είχε παντρευτεί την Ντέπυ Χανδρή, ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ.

Ο επιχειρηματίας συνέχισε τη ζωή του δουλεύοντας έως και την τελευταία στιγμή. Είχε αφοσιωθεί στις επιχειρήσεις του και δη στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Αθήνας, επί της Πανεπιστημίου, κοντά στην πλατεία Ομονοίας.

Συνέχεια στο newsit.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *