Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Μαΐου 2022

Προσαράξεων συνέχεια στον Δίαυλο Λευκάδας

Προσάραξη σημειώθηκε πρωινές ώρες σήμερα (χθες), του  Θ/Γ “BAD BOY” σημαίας Ιταλίας με τέσσερις (04) επιβαίνοντες, στην θαλάσσια περιοχή  διαύλου Λευκάδας.
Συγκεκριμένα ενημερώθηκε η οικεία Λιμενική Αρχή  ότι το ανωτέρω πλοίο είναι προσαραγμένο σε αβαθή, πλησίον της νοτίου εισόδου διαύλου Λευκάδας.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε πνευστό σκάφος με επιβαίνοντες προσωπικό του Λιμεναρχείου Λευκάδας καθώς και το Ρ/Κ «ΣΑΜΠΑΤΗΣ Μ» Ν.Χ. 430 με τη βοήθεια του οποίου το “BAD BOY” αποκολλήθηκε και κατέπλευσε με ασφάλεια στη μαρίνα Λευκάδας.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός ούτε προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση ενώ από τη Λιμενική Αρχή Λευκάδας  απαγορεύτηκε ο απόπλους του  πλοίου μέχρι προσκομίσεως σχετικού βεβαιωτικού Αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

(ΔΤ Λ.Σ.)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Προκήρυξη για την πρόσληψη 23 ατόμων στην Π.Ε. Κέρκυρας – Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Την ημέρα Πέμπτη 24/01/2012, το Χαμόγελο του Παιδιού ξεκινά τη συγκέντρωση αιτήσεων για την υπ’ αριθμ. ΚΟΧ 98.603/1/2012 Ανακοίνωση για […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *