Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Δεκεμβρίου 2023

Ανακοίνωση ΑΓΑ TAEKWON DO Ευκλέας Λευκάδας

Μεγάλη επιτυχία για τον εκπαιδευτή της ΑΓΑ TAEKWON DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ καθώς και τυπικά απέκτησε το υπ΄αριθμ. C3083 από 29/08/2010   Ευρωπαϊκό πτυχίο προπονητών Γ΄ κατηγορίας TAEKWON –DO.
Ύστερα από αρκετές διακρίσεις ως αθλητής στο εξωτερικό και στο εσωτερικό καταξιώνεται και ως εκπαιδευτής καθώς μετά από μια σειρά  σεμιναρίων  ως εκπαιδευτής –προπονητικής  όπως:

1.  το υπ΄αριθμ. GR -31-64   από 3/02/2008   διεθνές πτυχίο TAEKWON-DO   σεμιναρίου 5 ημερών  στην  Θεσσαλονίκη.

2. το υπ΄αριθμ. MC 951087 από 19/06/2009 διεθνές πτυχίο TAEKWON-DO σεμιναρίου στη Βουλγαρία   από  τον  Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

3. το από 07/07/2010 διεθνές πτυχίο TAEKWON-DO σεμιναρίου 3 ημερών στην Κορέα   από τον  Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

4. το υπ΄αριθμ. MC 951980  από 09/04/2011  διεθνές πτυχίο TAEKWON-DO σεμιναρίου 2 ημερών  στην Πρέβεζα    από τον  Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Και πολλά άλλα σεμινάρια στο εσωτερικό της χώρας με καταξιωμένους εκπαιδευτές.

Ο εκπαιδευτής του συλλόγου συνεχίζει εκτός της συμμετοχής του σε αγώνες και σε παρακολούθηση ανάλογων σεμιναρίων δείγμα του ζήλου του πάνω στο TAEKWON-DO, καθώς οι γνώσεις στην προπονητική  και η πολεμική τέχνη του TAEKWON-DO εξελίσσονται διαρκώς.

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες των ανωτέρω πτυχίων.

[wzslider height=”350″]

ΤΟ Δ.Σ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Διεθνής εκπαιδευτής ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ V DAN 6937369299.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επιμελητήριο Λευκάδας: Σεμινάριο με θέμα «Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία και η εφαρμογή της στην Μισθοδοσία»

Υλοποίηση Σεμιναρίου με θέμα «Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία και η εφαρμογή της στην Μισθοδοσία» Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι […]

Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής “Αγκαλιά από κιμωλία” της Κατερίνας Λιβιτσάνου-Ντάνου

Ενημέρωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σφακιωτών “ΦΩΤΕΙΝΟΣ” Η Αικατερίνη Λιβιτσάνου – Ντάνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκάδα. Σπούδασε κλασική φιλολογία […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights