Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
9 Μάι 2021

Δωρεές των Ρότσιλντ στο δήμο Μεγανησίου

Τις σχέσεις τους με τους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας του Μεγανησίου επιδιώκουν να καλλιεργήσουν οι Ρότσιλντ που ως γνωστόν είναι ιδιοκτήτες μεγάλης έκτασης γης στο Μεγανήσι, περιοχή Κεφάλι.

Η οικογένεια, μέσω των εκπροσώπων της εταιρείας που διαχειρίζεται την ιδιοκτησία τους και κατόπιν συνεννοήσεως και με τον δήμο Μεγανησίου, διέθεσε χρήματα για την αγορά προκατασκευασμένων κτιρίων που θα χρησιμοποιηθούν ως αποδυτήρια και τουαλέτες στο γήπεδο 5χ5 που διαθέτει το νησί (Κατωμέρι).

Επίσης, ανέλαβε τη δαπάνη αντικατάστασης ηλεκτρονικού καρδιοπαλμογράφου στο Περιφερειακό  Ιατρείο Κατωμερίου.

Επιπλέον μια ευχάριστη έκπληξη θα περιμένει και τους μικρούς μαθητές του δημοτικού σχολείου Μεγανησίου, αφού ένας φορητός υπολογιστής (laptop) θα μοιραστεί σε κάθε  μαθητή το Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, προσφορά της ίδιας εταιρείας.

Στην δεύτερη εξ΄αναβολής συνεδρίαση του (απερχόμενου) Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 28 Ιουλίου θα συζητηθεί η αποδοχή της δωρεάς της οικογένειας των Ρότσιλντ.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ζητήθηκε στην εταιρεία να ενισχυθεί και η τοπική ομάδα του ΠΑΣ Μεγανησίου, όμως επί του παρόντος δεν είχαμε κάποια εξέλιξη. Πάραυτα  δεν αποκλείστηκε μια τέτοια πιθανότητα.

1 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *