Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Μαΐου 2022

Επιμελητήριο Λευκάδας: Συνάντηση Εκπροσώπων Φορέων προορισμών Αεροδρομίου Ακτίου με στελέχη της Aegean Airline

Τo Επιμελητήριο Λευκάδας στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλονται για την τουριστική προβολή του νησιού μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς, κάνει γνωστό ότι την Τετάρτη 23 Ιουλίου έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Λευκάδας συνάντηση των εκπροσώπων των όμορων προορισμών του αεροδρομίου Ακτίου με τον κ. Στέφανο Σαδόπουλο, Διευθυντή Πωλήσεων και την κ. Ειρήνη Σιδηροπούλου, Διευθύντρια Πωλήσεων Βορείου Ελλάδας της αεροπορικής εταιρείας Aegean.

Η επίσκεψη των στελεχών της Aegean στην Λευκάδα αποτελεί συνέχεια της συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον περασμένο Απρίλιο μετά από πρωτοβουλία που είχε αναλάβει η διοίκηση του Επιμελητηρίου να έρθει σε επαφή με στελέχη της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας.

Στην χθεσινή συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Σωτήρη Σκιαδαρέση και τον υπεύθυνο τουρισμού του Επιμελητηρίου Λευκάδας, κ. Γιάννη Μιχαηλίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου, ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Δρακονταειδής, ο νέος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας, Γιώργος Αποστολάκης, ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας, Γιώργος Φραγκούλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννης Γιαμάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, Νίκος Ματαράγγας και η Β΄ Αντιπρόεδρος, Κυριακή Κονδυλάτου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας, Πολύκαρπος Χαλκίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάργας, Δημήτρης Δημάκος και το μέλος του Δ.Σ., Γεωργία Κυριάκη και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας, Παναγιώτης Βουκελάτος.

Όλοι οι συμμετέχοντες ομόφωνα τόνισαν την αναγκαιότητα της επανέναρξης των αεροπορικών πτήσεων Ακτίου – Αθήνας, η οποία θα ωφελήσει πολλαπλά τις όμορες περιοχές και θα οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων αγορών αλλά και τη στόχευση ποιοτικότερου τουρισμού – επισκεπτών, που ταξιδεύουν αποκλειστικά αεροπορικώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι Aegean έχει σήμερα συνδέσεις με 87 προορισμούς του εξωτερικού.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η συλλογή περαιτέρω στοιχείων από την Πρέβεζα και την Λευκάδα για την στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας και ανανεώθηκε το ραντεβού για τον προσεχή Σεπτέμβριο, που θα ληφθεί και η τελική απόφαση σχετικά με το θέμα αυτό ύστερα από την αξιολόγηση των στοιχείων που θα συλλέξουν οι εμπλεκόμενοι προορισμοί.

Για την Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *