Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Σεπτεμβρίου 2019

Ανοίγει η Αμμουδιά του Κάστρου, πίσω από το ΤΑΟΛ και το Τουριστικό Περίπτερο μετά από παρέμβαση του Θοδωρή Σολδάτου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση – συνεργασία, είχε ο Βουλευτής Λευκάδας με τους υπεύθυνους του έργου του Διαύλου της ΤΕΡΝΑ Α.Ε., την περασμένη Δευτέρα, 21-07-2014, με αντικείμενο τον περιορισμό του χώρου του εργοταξίου και τη διάνοιξη  διόδου προς την αμμουδιά, δυτικά του ΤΑΟΛ και του Τουριστικού Περιπτέρου, ώστε να καταστεί εφικτή η προσέγγιση των λουομένων, στο χώρο που χρησιμοποιείται κυρίως από τους Λευκαδίτες εδώ και δεκαετίες.

Ο Βουλευτής συναντήθηκε στη συνέχεια με το Λιμενάρχη, ο οποίος μετά από επιτόπια επίσκεψη, συναίνεσε στη διάνοιξη της διόδου.

Η δίοδος, που ήδη ετοιμάζεται από τους υπεύθυνους του έργου, διανοίγεται νοτίως του εργοστασίου του ΤΑΟΛ, καταλήγει μπροστά στο «Ναυαγοσώστη» και θα παραδοθεί εντός των ημερών.

Αντίστοιχη δίοδος ετοιμάζεται και στη θέση «Πλάκες», μεταξύ Γύρας και Μύλων.

Κατά τη συνάντηση μεταξύ του Βουλευτή και των υπευθύνων του έργου, συζητήθηκαν επίσης η πορεία του έργου, όπως επίσης και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζονται στα πλαίσια της υλοποίησής του.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πρώτο crash-test της Πολιτικής Προστασίας στην Λευκάδα υπό την εποπτεία των νέων Αυτοδιοικητικών Αρχών

Σε ικανοποιητική ετοιμότητα βρήκε τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας   Λευκάδας το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας που «χτύπησε»  την Λευκάδα και το Μεγανήσι. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *