Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Μαΐου 2022

Στο Μεγανήσι η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας

Στο Ιόνιο βρίσκονται μέλη της  βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας  για ολιγοήμερες  διακοπές. Η βασιλική οικογένεια συνοδευόμενη κι από σκάφος της προσωπικής τους φρουράς δεν παρέλειψαν σήμερα να επισκεφθούν και το πανέμορφο Μεγανήσι που φαίνεται ότι το ξεχωρίζουν ως τουριστικό προορισμό κι αποτελεί ανασπόσπαστο κομμάτι στο  ετήσιο πρόγραμμα των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Η βασιλική οικογένεια θα διανυκτερεύσει απόψε στο νησί μας, αλλά παραμένει άγνωστο εάν θα θελήσει να βγει σε κάποιο από τα γραφικά εστιατόρια της  περιοχής μας.

Υπενθυμίζουμε πως και πέρυσι το καλοκαίρι και την ίδια περίοδο του Ιουλίου, ο βασιλιάς της Ισπανίας βρισκόταν πάλι στο Μεγανήσι. Δείτε σχετικά: Στα … «Αγαπημένα» του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος το Μεγανήσι

Να σημειωθεί πως μαζί τους αρχικά είχαν και τον Χουάν Κάρλος και τη βασίλισσα Σοφία, όμως ένα ατύχημα ανοιχτά της Κεφαλλονιάς ανάγκασε τον πρώην κάτοχο του βασιλικού θρόνου της Ισπανίας  να επιστρέψει εσπευσμένα στην Ισπανία για χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο της Μαδρίτης, σύμφωνα και με το efimeridakefalonia.gr. Κρίθηκε, όμως, ότι η  υπόλοιπη οικογένεια μπορούσε να συνεχίσει τις διακοπές της, αφού το πρόβλημα με την μέση του Χουάν Κάρλος ήταν γνωστό, απλά η έτσι κι αλλιώς  προγραμματισμένη εγχείριση θα γινόταν νωρίτερα. Πάντως η μετεγχειριτική του πορεία εξελίσσεται ομαλά έχοντας πάντα στο πλευρό του και τη βασίλισσα Σοφία.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *