Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Μαΐου 2022

Aπάντηση του Ε.Κ. Βόνιτσας-Λευκάδας στον βουλευτή

Με πολύ βιασύνη έτρεξε να απαντήσει στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (μετά από λίγες ώρες) ο βουλευτής και  γι’ αυτό μας μπέρδεψε  με τους εργατοπατέρες που μαζί μπαινοβγαίνουν καθημερινά στα γραφεία της «Συγγρού».

Η επαναλαμβανόμενη προσφώνηση  «σύντροφοι εργατοπατέρες»  δεν δείχνει τίποτα περισσότερο από το αντικομουνιστικό παρελθόν του.

Αν νομίζει ότι μας «καρφώνει» με αυτό, τζάμπα κόπος. Το ποιοι είμαστε το ξέρουν όλοι στη Λευκάδα. Μας γνωρίζει ο κόσμος που μας εμπιστεύεται και μας εκλέγει. Γνωρίζουν  ποιοι καθημερινά αγωνίζονται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των δικαιωμάτων που ο ίδιος και η κυβέρνηση του πετσοκόβουν, τόσο στον καιρό του μνημονίου όσο και παλιότερα.

Όσο για την μισθολογική αποκατάσταση των ένστολων που καμαρώνει, έπρεπε να ντρέπεται να το αναφέρει, αφού   όταν πας και  κλέβεις  το κοφίνι με τα ψωμιά της οικογένειας  και μετά γυρνάς και τους ρίχνεις ένα ξεροκόμματο………μόνο για έπαινο δεν είσαι.  Την κλεψιά την έκανε η κυβέρνηση με τα χεράκια ψηλά των βουλευτών της συγκυβέρνησης ( συγνώμη το «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» το εκφωνούσε ο κος Τζιαμτζής και όχι ο βουλευτής  μας!!).

Επειδή οι αναγνώστες του απαντητικού  δελτίου του βουλευτή  στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, έδωσαν την απάντηση τους  με τα επιτυχημένα σχόλια τους, δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο με αυτό το θέμα.

Έως εδώ.

 

ΛΕΥΚΑΔΑ 18-7-2014

Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του Υφυπουργού Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα με αντιπροσωπεία Αντιδημάρχων μικρών νησιών που ανήκουν σε μεγαλύτερους νησιωτικούς Δήμους

Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Αντώνης Μπέζας συναντήθηκε σήμερα με τους Αντιδημάρχους Νήσων, Καλάμου Λευκάδας κ. Φώτιο Σώλο, Κουφονησίων Κυκλάδων κα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *