Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Μαΐου 2022

“Πριονίζουν” και την “καρέκλα” του Θοδωρή Σολδάτου. Μύρισαν εκλογές!

Ανοιχτός ο δρόμος της Άγγελου Σικελιανού παρά του ότι το  υπουργείο, έπειτα από παρέμβαση του βουλευτή κ. Θεόδ. Σολδάτου, ανταποκρίθηκε άμεσα στέλνοντας τις απαιτούμενες εγκριτικές αποφάσεις, για τις οποίες απαιτούνταν έγκριση στην συνέχεια από Λιμενική Επιτροπή και Δήμο Λευκάδας. Η Λιμενική Επιτροπή συνεδρίασε κι ενέκρινε την πεζοδρόμηση της δυτικής παραλίας. Δεν φαίνεται να έπραξε το ίδιο και ο δήμος που καθώς φαίνετα δεν έχει  την ίδια ευαισθησία με όλους του προηγούμενους,  δείχνοντας να μην αντιλαμβάνεται την δυσχερή θέση των επαγγελματιών, ή ακόμα εξαντλώντας τον ύστατο πολιτικό του χρόνο εξυπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Εντύπωση, βέβαια, μας έκανε η ιδιαίτερη σπουδή με την οποία τοπικό μέσο πρόβαλε, έπειτα από καιρό, δελτίο τύπου του Ε.Κ.  Βόνιτσας -Λευκάδας.  Μας θύμισε λίγο από ιππόδρομο, που όταν το φαβορί γίνεται άουτσάϊντερ, διπλασιάζουμε το στοίχημα για να ρεφάρουμε ποντάροντας στο νέο φαβορί!  Και επειδή εμείς γνωρίζουμε το “φαβορί” προειδοποιούμε ότι φυλάσεται από “μαντρόσκυλο”. Ας το έχουν στα υπόψιν.

Σαφέστεροι θα γίνουμε σε επόμενα άρθρα. Πάντως τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών έχουν πέσει  ήδη στο τραπέζι πριν καλά-καλά  βγάλουμε καλοκαίρι… Κι εδώ όπως και στις δημοτικές εκλογές κάποιοι φαίνεται ότι …βιάζονται.

2 Shares

Σχετικά άρθρα

Δεν πέρασε η πρόταση της Επτανησιακής Αναγέννησης για τους μαθητές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης να εισαχθούν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ χωρίς πανελλαδικές

“…Μετά τη συζήτηση που ακολούθησε και ήλθε η ώρα της ψηφοφορίας, οι μάσκες έπεσαν. Εμείς ψηφίσαμε διατυπώσαμε τη κρυστάλλινη και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *