Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Αυγούστου 2022

Ομαλά εξελίσσεται η “μεταβατική” περίοδος στην αλλαγή ηγεσίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Μοναδική παραφωνία η Κεφαλλονιά!

Έχουν ήδη παραχωρηθεί Γραφεία στην νέα Περιφερειακή Αρχή στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων μέσα σε πνεύμα καλής συνεργασίας και ομαλής μετάβασης στην επόμενη μέρα της 1ης Σεπτεμβρρίου όπου θα βρει την περιφερειακή παράταξη της ΑΝ.Α.Σ.Α  του Θοδωρή Γαλιατσάτου που έχει  ήδη εγκατασταθεί στην έδρα της ΠΙΝ με την συγκατάθεση του απερχόμενου Περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου.

Πολύ καλή και η συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη  Λευκάδας κ. Θοδωρή Βερύκιου με τον διάδοχο και συνονόματο  κ. Θοδωρή Χαλικιά. Μονδική παραφωνία ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλλονιάς κ. Σωτήρης Κουρής που ανθίστανται  στην ιδέα της διαδοχής, άγνωστο για ποιους λόγους.

Πάντως σε γενικές γραμμές η συνεργασία των απερχομένων με τους διαδόχους γίνεται σε μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας, μιας που πλέον άπαντες  έχουν αντιληφθεί την αναγκαιότητα αλλαγής πολιτικής πλέυσης της χώρας, μακριά από τους προτεινόμενους των μνημονίων που καταστρέφουν τον παραγωγικό οικονομικό ιστό της χώρας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Γαβρίλης στον Prisma 91,6: “Μην γελιόμαστε η Λευκάδα παραμένει ίδια τα τελευταία 12 χρόνια. Πάει στον αυτόματο

Την τοπική επικαιρότητα σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο διαχειριστής της ιστοσελίδας meganisinews Γιώργος Γαβρίλης. Σχολιάζοντας την υπογραφή […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *