Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Μαΐου 2022

«3 στα 3» η Κέρκυρα στους αγώνες Μικρών Νησιών COJI «Jeux Des Iles 2014»

Στους αγώνες Μικρών Νησιών COJI “Jeux Des Iles 2014”, που διεξάγονται στην πρωτεύουσα της Κορσικής Ajaccio από 30/6 – 3/7/2014, συμμετέχει η αποστολή του Δήμου Κέρκυρας, υπό τη διοργάνωση του ΔΟΠΑΠ.

Οι αγώνες ξεκίνησαν σήμερα και η κερκυραϊκή αποστολή κατάφερε να αποσπάσει τρεις διακρίσεις στις τρεις συμμετοχές που είχε.

Συγκεκριμένα η αποστολή του Δήμου Κέρκυρας κατέλαβε:

  1. Την πρώτη θέση στη σφαιροβολία με τον Χαράλαμπο Βασιλάκη και πρωινή επίδοση 15.65. Ο Χ. Βασιλάκης είναι αθλητής του ΚΓΣ με προπονητή τον Σταμάτη Σουβλάκη.
  2. Την τρίτη θέση στο άλμα σε μήκος με τον Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη, με άλμα 6.45. Ο Π. Μαντζουρογιάννης είναι αθλητής του ΚΓΣ με προπονητή τον Παύλο Σκορδίλη.
  3. Την τρίτη θέση στα 100 μέτρα με τον Μάριο Μίαρη και χρόνο 11.44. Ο Μ. Μίαρης είναι αθλητής του ΚΓΣ με προπονητή τον Κώστα Γκασιάλη.

Η κερκυραϊκή αποστολή πανηγύρισε δεόντως το «3 στα 3» και οι απονομές θα γίνουν σήμερα το απόγευμα ενώ αύριο αγωνίζεται ο Ανδρέας Γαστεράτος στον ακοντισμό.

Οι κερκυραίοι αθλητές της κολύμβησης,  Ευτυχία Λίβερη, Κωνσταντίνα Μουχλιανίτη και Δημήτρης Τζιβάνης αγωνίζονται σήμερα και αύριο το απόγευμα.

Τους αθλητές συνοδεύουν οι προπονητές του στίβου Σταμάτης Σουβλάκης (ΚΓΣ) και Κώστας Τόμπρος (Ναυσίθοος) και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Μουζακίτης.

Αμέσως μετά τους αγώνες και τα τρία μετάλλια ο προπονητής Σταμάτης Σουβλάκης δήλωσε ότι «Είναι μια πρόβα τζενεράλε των αθλητών  για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Νομίζω ‘ότι και τα τέσσερα παιδιά που θα λάβουν μέρος έχουν πολλές πιθανότητες διάκρισης. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους. Είμαι ικανοποιημένος γιατί η παρουσία της Κέρκυρας στα τρία πρώτα αγωνίσματα ήταν απόλυτα επιτυχημένη».

Την ικανοποίησή του για την παρουσία των κερκυραίων αθλητών εξέφρασε και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Μουζακίτης. «Είμαστε περήφανοι για την παρουσία των μικρών αθλητών. Η Κέρκυρα έδωσε δυναμικό παρών, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε ο τότε Δήμος Κερκυραίων πριν από 18 χρόνια. Πανηγυρίσαμε το «3 στα 3» δεόντως και περιμένουμε και τα υπόλοιπα αγωνίσματα, σίγουροι ότι οι αθλητές μας θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητικούς συλλόγους, τους προπονητές, ειδικά τους κ.κ. Σουβλάκη και Τόμπρο που βρίσκονται μαζί μας στην Κορσική και τους αθλητές που μας έκαναν περήφανους. Ο Δήμος Κέρκυρας και ο ΔΟΠΑΠ, παρά τις δυσκολίες συνεχίζουν να προσφέρουν στον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Στιγμές σας αυτές, με τους μικρούς αθλητές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, μας κάνουν ιδιαίτερα περήφανους».

Με την κερκυραϊκή αποστολή επικοινώνησε και ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής, έδωσε τα συγχαρητήριά του για τις επιτυχίες και κάλεσε τους αθλητές να τον επισκεφθούν στο γραφείο του μόλις επιστρέψουν.

(ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *