Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Ιουνίου 2019

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον διευθυντή και τους δασκάλους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας

      Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση εκφράζουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια στον μαθητή της Ε΄ τάξης του σχολείου μας Λάμπρη Άγγελο Ιάσονα του Δημητρίου και της Χαρούλας, που διακρίθηκε και πρώτευσε στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού 2014.

Πραγματικά αξίζει να επιβραβεύουμε με ένα μεγάλο Μπράβο τους μαθητές, που διακρίνονται για την προσπάθειά τους, αλλά και τιμούν το Σχολείο καθώς και την οικογένειά τους, αποδεικνύοντας έτσι ότι ποτέ η προσπάθεια δεν είναι μάταιη.

Ο διακριθείς μαθητής με το υποδειγματικό του ήθος και την εργατικότητά του αποτελεί τιμή για το Σχολείο και παράλληλα υπόσχεση για το μέλλον.

Η φετινή επιτυχία αποτελεί συνέχεια της περσινής επιτυχίας καθώς πάλι ένας μαθητής του Σχολείου μας πρώτευσε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικών.

Συγχαρητήρια αξίζουν, όμως, και στη δασκάλα του μικρού μαθητή την κ. Χριστογιάννη Εύη.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΟΥΡΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Σημειολογικά στην Ιόνιο Βουλή η επίσημη παρουσία της Επτανησιακής Αναγέννησης

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΟ ΒΟΥΛΗ 27-4-2014 ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ,ΣΑΡΛΗΣ,ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ,ΜΕΣΑΡΗΣ,ΓΡΩΠΠΑΣ, Λίβερη,Μαυρωνάς, Βραδής, Καψοκαβάδης, Περατικού,Αυγερινός,Γερογιάννης,Τεμπονέρα,Προσαλέντη,Μέξας,Μιχαλάς,Θεοτόκης,Σπιτιέρης, Σπίγγου, […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *