Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Δεκεμβρίου 2020

Επιλογή αναδόχου για την οργάνωση και υποστήριξη εκδήλωσης Γαστρονομίας

Παρακαλούνται οι επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετέχουν ως ανάδοχοι  στην παραπάνω εκδήλωση να καταθέσουν γραπτή προσφορά στα γραφεία της  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος, κτίριο ΤΑΟΛ) κατά  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι τις  27-06-2014.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΟ: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με παράλληλη προώθηση τοπικών προϊόντων και ενσωμάτωση αρχών ισόρροπης ανάπτυξης»  θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα το:

«1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ»

Στην Πλατεία Μαρκά στις 11 και 12 Ιουλίου 2014.

Για την υλοποίηση της δράσης 2.3 «Προώθηση συμμαχιών Τοπικής ανάπτυξης», θα πραγματοποιηθεί επιλογή αναδόχου με κατάλληλη εμπειρία για την επιτυχή οργάνωση και υποστήριξη εκδηλώσεων γευσιγνωσίας.

Ο ανάδοχος θα αναλάβει:

  1. Την υποστήριξη και οργάνωση συνεδρίων και λοιπών εκδηλώσεων, καθώς και  την διαμόρφωση των χώρων
  2. Την οπτικοακουστική και τεχνική κάλυψη (παρέχοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό), την διερμηνεία, την προμήθεια του απαιτούμενου επαγγελματικού εξοπλισμού (πάγκοι- τέντες )
  3.  Τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χώρων
  4. Τη δημοσιότητα της εκδήλωσης

Το ποσό που πρόκειται να διατεθεί μέσω του προγράμματος για την υλοποίηση της εκδήλωσης ανέρχεται στα 7000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Παρακαλούνται οι επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετέχουν ως ανάδοχοι  στην παραπάνω εκδήλωση να καταθέσουν γραπτή προσφορά στα γραφεία της  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος, κτίριο ΤΑΟΛ) κατά  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι τις  27-06-2014.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους – προϋποθέσεις συμμετοχής παρακαλείσθε να προσέρχεστε στα γραφεία του φορέα ή να καλείτε στο τηλέφωνο 2645022384 (αρμόδια υπάλληλος Κρητικού Δήμητρα).

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Εγκρίθηκε ο κανονισμός λειτουργίας λιμένα “Κλεοπάτρα Μαρίνα” στο Άκτιο Αιτωλοακαρνανίας.

Σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής Δυνατότητα ελλιμενισμού και χρήσης των εγκαταστάσεων του τουριστικού λιμένα έχουν σκάφη αναψυχής […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *