Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Ιουνίου 2021

Eυχαριστήριο του κ. Φίλιππα Σκληρού

Νιώθω την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά όλους τους πολίτες του Δήμου Λευκάδας για τη στήριξη και εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, στις Δημοτικές Εκλογές και με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο με το Συνδυασμό “Μαζί για τη Λευκάδα μας”. Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου, της εκλογικής περιφέρεια Απολλωνίων όπου και εκλέγομαι, για την τιμή που μου έκαναν ψηφίζοντάς με. Είναι για ‘μένα ικανοποίηση, αλλά πάνω από όλα, ευθύνη και καθήκον.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου για τον ηθικό, δίκαιο, έντιμο και ειλικρινή αγώνα που δώσαμε.
Στόχος μου, για τη θητεία μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, είναι να αγωνιστώ, όπως το έκανα μέχρι και σήμερα, από άλλες θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, με συνέπεια και εργατικότητα μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους  του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και με όλους τους φορείς του νησιού μας, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.
 Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Λευκάδας και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πιστεύοντας σε μια γόνιμη και παραγωγική για τον τόπο μας συνεργασία. Εύχομαι στη νέα δημοτική αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των αναγκών του Δήμου μας.
Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών, έτσι ώστε να δώσουμε στη περιοχή μας, ένα καλύτερο μέλλον.
Με εκτίμηση
Φίλιππος Σκληρός
0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην πολύπαθη Κεφαλονιά και τους ανθρώπους της”

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ   ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ (ΟΣΠΡΙΑ- ΖΥΜΑΡΙΚΑ) Αγαπητοί συμπολίτες, συμπολίτισσες, […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *