Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Ιουνίου 2021

Προβολή διακρίσεων Νομού Λευκάδας

Αγαπητά Μέλη

Mε την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να σας προτρέψουμε για τη χρήση των διακρίσεων που έχει λάβει το νησί μας  (τις οποίες  ίσως ήδη γνωρίζετε)  για το έτος 2014 από το καλύτερο παγκοσμίως ταξιδιωτικό portal  Trip Advisor και οι οποίες προέρχονται από τα σχόλια των ίδιων των επισκεπτών.

Οι διακρίσεις αυτές  επιβάλλεται να διαχέονται στο διαδίκτυο ξεκινώντας πρωτίστως από τις ιστοσελίδες του ίδιου του προορισμού. Η ενέργεια αυτή όχι μόνο συμβάλλει στην  πλέον αποτελεσματική διάδοση της διάκρισης, αλλά ενημερώνει και τους υποψήφιους  επισκέπτες μας, που ίσως δεν την γνωρίζουν.

Εκτός  από την ενημέρωση των πελατών των τουριστικών επιχειρήσεων σας προτρέπουμε, εφόσον η επιχείρησή σας διαθέτει ιστοσελίδα,  να κάνετε χρήση των διακρίσεων αυτών  σύμφωνα με τα στοιχεία του συνημμένου εγγράφου. *

Σας ευχόμαστε καλή σαιζόν

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

 

* Συνημμένες Πληροφορίες – Οδηγίες

Εφόσον κάνετε χρήση της διάκρισης, πρέπει να είναι σαφές ότι αφορά τον προορισμό και όχι την επιχείρησή σας. Υπάρχει ελληνικό και  αγγλικό κείμενο αλλά συνιστούμε πρωτίστως τη χρήση του αγγλικού.  Το σημαντικό στοιχείο της ενημέρωσης  είναι η διάκριση και όχι οι κατατάξεις για αυτό και δεν συνιστούμε τις αναφορές σε κατατάξεις, που για την ενημέρωσή σας είναι οι ακόλουθες:

25 καλύτερες παραλίες  – Ελλάδα (5η θέση Εγκρεμνοί , 8η θέση Πόρτο Κατσίκι)

25 καλύτερες παραλίες  – Ευρώπη  (19η θέση Εγκρεμνοί)

 Top 10 ελληνικά νησιά (Λευκάδα,  8η θέση)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *