Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝ.Α.Σ.Α: Αλληλεγγύη στον αγώνα των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών

16/06/2014

Ο αγώνας των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, αγώνας για το δικαίωμα στην δουλειά, απέναντι στην κυβερνητική αδιαλλαξία και στην κρατική βία, έχει αποκτήσει εμβληματικό χαρακτήρα και αποκαλύπτει μέρα τη μέρα τα αδιέξοδα των πολιτικών αυτών.

Όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες, μη προνομιούχοι πολίτες και πολίτισσες, παρακολουθούν με ενδιαφέρον και αισθήματα αλληλεγγύης τον ασυμβίβαστο αγώνα των γυναικών αυτών για δουλειά και αξιοπρέπεια.

Εμείς, στην περιφερειακή παράταξη «ΑΝ.Α.Σ.Α για τα Ιόνια νησιά», είμαστε περήφανοι για την δραστήρια συμμετοχή στην μάχη αυτή της Ευαγγελίας Αλεξάκη, που τίμησε με την συμμετοχή της ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος το ψηφοδέλτιο μας.

Καλούμε τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στις καθαρίστριες που δεν το βάζουν κάτω!

Η συνέχιση του αγώνα, και πολύ περισσότερο η θετική του έκβαση, θα είναι νίκη του λαού που υποφέρει, απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό της τρόικα και της ελληνικής κυβέρνησης, απέναντι στην αυθαιρεσία και την κρατική καταστολή.

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Λευκάδας για τον καθαρισμό ιδιόκτητων οικοπέδων ενόψει της θερινής περιόδου

Σύμφωνα με έγγραφο του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας (Αντιδήμαρχος Στ. Ρόκκος) με αποδέκτες τις Δημοτικές Ενότητες Λευκάδας, Ελλομένου Απολλωνίων Καρυάς Σφακιωτών […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *