Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Ιουνίου 2024

Σύγκρουση σκαφών στο Αρκούδι

Συγκρούστηκαν, απογευματινές ώρες χθες, το Ε/Π – Τ/Ρ σκάφος “ΣΤΕΛΛΑ Κ.” Ν.Π. 7853 με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, με το Ι/Φ “ΜΟΑΝΑ 60” σημαίας Βελγίου με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της νήσου ΑΡΚΟΥΔΙ στη Λευκάδα. 

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νυδρίου για το ανωτέρω περιστατικό, αρχικά από τον ιδιοκτήτη του “ΣΤΕΛΛΑ Κ” και στη συνέχεια από τους Πλοιάρχους των ανωτέρω σκαφών τα οποία είχαν καταπλεύσει στο λιμένα Συβότων Λευκάδας.

Κατά δήλωση των ανωτέρω Πλοιάρχων, από τη σύγκρουση δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση παρά μόνο υλικές ζημιές.

Από τη Λιμενική Αρχή Νυδρίου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του  Ε/Π – Τ/Ρ σκάφος “ΣΤΕΛΛΑ Κ.” Ν.Π. 7853 και του  Ι/Φ “ΜΟΑΝΑ 60” σημαίας Βελγίου μέχρι προσκομίσεως Βεβαιωτικού Αξιοπλοΐας.

ΠΗΓΗ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Στο “σφυρί” οι Αλυκές και το οικόπεδο στην Βασιλική στη Λευκάδα. Βρίσκονται στην ίδια λίστα με τα 175 στρέμματα της Ελαφονήσου (αν.)

Προς πώληση οδεύουν οι Αλυκές και το οικόπεδο στην Πόντι Βασιλικής στη Λευκάδα μέσω ΤΑΙΠΕΔ παρά τα όσα ακούσαμε προεκλογικά.  […]

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Ερώτηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ με αφορμή καταγγελίες εργαζομένου στην ΠΙΝ

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, και Εσωτερικών, Ευρ. Στυλιανίδη, κατέθεσε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ, Τέρενς Κουίκ, με αφορμή […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights