Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Ιουλίου 2022

Γιώργος Καλούδης: Τρισευτυχισμένοι οι Συριζαίοι

6-6-2014

Τρισευτυχισμένοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ  που, (4 ημέρες μετά τις εκλογές)  οι κοτζαμπάσηδες της Αθήνας άρπαξαν τα Λιμάνια της Επτανήσου και τα έθεσαν υπό τον έλεγχο της Ηγουμενίτσας για να μπορούν να τα χαρίσουν, όχι ως κυβερνήτες αλλά ως αργυραμοιβοί,(κατά τον προσφυή πρωτοσέλιδο χαραχτηρισμό της «Ελευθεροτυπίας») πιο εύκολα, στους ημέτερους,  και αντί να  κάνουν επανάσταση στη Βουλή με 3 βουλευτές που διαθέτουν στα Επτάνησα ( Σαμοίλης, Θεοπεφθάτου, Κοντονής), έκαναν δια του βουλευτή τους Κέρκυρας Στέφανου Σαμοίλη ερώτηση στη Βουλή γιατί τους ενόχλησε το πάρτυ στον Σκορπιό ! ! !

Μούγκα και ο νέος Περιφεριεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γαλιατσάτος !   Μούγκα και η  (κατά τη προεκλογική  προπαγάνδα του Νοτίου Ιονίου και των βαρώνων της Αθήνας)    «ωραία του Ιονίου» ! ! ! Μούγκα και όλοι οι υποψήφιοί τους στα ψηφοδέλτιά τους-συνεργοί και συμμέτοχοι σε αυτά τα εγκλήματα.  Και φυσικά που θα καλούσε έκτακτη σύγκλιση Περιφερειακού Συμβουλίου και σιγά που θα μιλούσε ο επί 3 ½ χρόνια «μουγκός» κ. Σπύρου  ! Πιστοί και μουγκοί στα αθηναικά κόμματά τους !

Ο καθένας έχει αυτό που ψηφίζει και φυσικώ τω λόγω…

Ο  καθένας έχει αυτό που του αξίζει ! ! !

Στην Ηγουμενίτσα !

Εμείς θα κάνουμε αντίσταση αλλά και σκληρή, μαχητική και ασυμβίβαστη αντιπολίτευση για το 18% των Κερκυραίων, το 11% των Λευκαδιτών , το 5% των Κεφαλλονιτών και το 5% των Ζακυνθίων που μας ψήφισαν, αντιπολίτευση που είναι προς όφελος του τόπου μας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *