Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Οκτωβρίου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα του νεοκλεγέντα Δημοτικού Συμβούλου Παν. Γαζή

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη νίκη που δώσατε με την ψήφο σας στο συνδυασμό ” ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” του Κώστα Δρακονταειδή. Με την ψήφο σας στείλατε μήνυμα ενότητας, μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο του τόπου μας.

Ευχαριστώ θερμά, όλους όσους με τιμήσατε με τη ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Σέβομαι επίσης και όλους εσάς, που κάνοντας άλλη επιλογή, δυναμώνετε περισσότερο τη θέλησή μου, για να γίνω ακόμη πιο δημιουργικός και υπεύθυνος για το καλό του τόπου μας.

Η ψήφος σας και η μεγάλη νίκη που μας δώσατε μάς δεσμεύει να διεκδικήσουμε τα περισσότερα για τη Λευκάδα μας που τα τελευταία χρόνια έχει μείνει πίσω σε πάρα πολλούς τομείς τόσο της καθημερινότητας όσο και έργων υποδομής και ανάπτυξης.

Προσωπικά δεσμεύομαι

  • ότι θα θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του κάθε δημότη για να ακούσω, να μελετήσω και να δώσω νόμιμες λύσεις στο κάθε ένα από τα προβλήματα που τον απασχολούν.
  • ότι η φωνή μου θα αποτελεί προέκταση των δικών σας προτάσεων, των δικών σας διεκδικήσεων και των δικών σας παραπόνων.

Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα κοινά προβλήματα και όπως λέει και ο ποιητής της ρωμιοσύνης : “…εμείς δεν ήρθαμε να μοιράσουμε τον κόσμο, εμείς ήρθαμε να σμίξουμε τον κόσμο…”.

Είναι ώρα ευθύνης και έργων για όλους μας!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αποχώρησε η Επτανησιακή Αναγέννηση από την συζήτηση για τον προϋπολογισμό της ΠΙΝ

10-11-2014 Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΗ, ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ,  ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΣΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ  […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *