Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Αυγούστου 2022

Δήλωση του Σταύρου Γρηγόρη για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών

Φίλοι  συμπατριώτες  και  συμπατριώτισσες,

 με το τέλος του 2ου γύρου των Περιφερειακών Εκλογών, θέλω να απευθυνθώ σε σας και να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που δείξατε προς τον Συνδυασμό μας  ‘’ΑΝΑΣΑ’’ , υπερψηφίζοντας τον ανεξάρτητα από πολιτική ή κομματική τοποθέτηση σας και αναδεικνύοντας τον νικητή τόσο στη Λευκάδα όσο και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Θέλω ακόμη να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου προς τους 1187 συμπολίτες μου οι οποίοι με τίμησαν στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών με τον σταυρό προτίμησης τους. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Λευκαδίτες ότι τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης  όσο και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα είμαστε εκπρόσωποι σας, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την πολιτική ή κομματική τοποθέτηση του κάθε συμπολίτη μας, με απόλυτο γνώμονα το συμφέρον του Νησιού μας  και του λαού του. Οι δεσμεύσεις μας και οι υποχρεώσεις μας είναι αποκλειστικά και μόνο απέναντι στους Λευκαδίτες συμπολίτες μας και αυτούς καλούμαστε να υπηρετήσουμε.

Ζητάμε την καθημερινή σας στήριξη και βοήθεια γιά να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας και να διορθώνουμε τα λάθη μας, ώστε να ανοίξει μία νέα σελίδα τόσο στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας όσο και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και από ουραγό ( 12η σε απορροφητικότητα στις 13 Περιφέρειες) να την φέρουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

 

Σταύρος  Γρηγόρης

Ιατρός

Περιφερειακός Σύμβουλος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας: “Εγκρίθηκε η μελέτη κυκλοφοριακής οργάνωσης του λιμένα Περιγιαλίου”

Το  Διοικητικό Συμβούλιο  έκανε  οµόφωνα (απουσία των μελών από το Μεγανήσι) αποδεκτή  την δωρεά εκπονηθείσας µελέτης κυκλοφοριακής οργάνωσης του λιµένα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *