Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Σπ. Σπύρου: «Δεν κρίνουμε τις αποφάσεις του Λαού, τις ερμηνεύουμε για να εξάγουμε συμπεράσματα»

«Στην Πολιτική υπάρχουν νίκες και ήττες, όπως και στη ζωή υπάρχουν χαρές και λύπες. Δεν κρίνουμε τις αποφάσεις του Λαού, τις ερμηνεύουμε για να εξάγουμε συμπεράσματα».

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Ιόνιος Πολιτεία», Σπ. Σπύρου, μετά το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών του Β’ γύρου και πρόσθεσε:«Παρά το γεγονός ότι ο κόσμος μας αγκάλιασε, εκτίμησε το έργο μας, την εντιμότητα, τη συνέπεια και την αξιοπιστία μας, η σιωπηρή πλειοψηφία ψήφισε με άλλα κριτήρια.

Η Περιφερειακή Αρχή χρεώθηκε την κεντρική πολιτική της Κυβέρνησης, παρόλο που δεν ψήφισε αυτή τα Μνημόνια. Ο κόσμος ψήφισε με θυμό και όχι με τη λογική.

Εργαστήκαμε σκληρά για να θεμελιώσουμε το νέο θεσμό, να δρομολογήσουμε τα έργα και δεν σας κρύβω ότι η όλη προσπάθεια ήταν ένας Γολγοθάς, κόποι και θυσίες από όλους τους εργαζόμενους που δούλευαν με απλήρωτες υπερωρίες.

Πιστεύω ακράδαντα ότι χάθηκε η ευκαιρία να εφαρμόσουμε ένα σοβαρό και άρτια δομημένο πρόγραμμα, που ο συνδυασμός μας είχε σχεδιάσει για την προσεχή πενταετία και λυπάμαι γι’ αυτό.

Θέλω να συγχαρώ τον κ. Γαλιατσάτο για την επιτυχία του και του παραδίδω το «σταυρό» του Γολγοθά, με την υπόσχεση ότι θα είμαστε κοντά του, γιατί η Περιφέρειά μας δεν αντέχει σε πειραματισμούς, χρειάζεται τη συνεργασία όλων των δυνάμεων.

Ευελπιστώ ότι οι ελπίδες που έδωσε στους πολίτες η «ΑΝ.Α.Σ.Α.» θα πραγματοποιηθούν και οι Επτανήσιοι δεν θα απογοητευτούν.

Θέλω να ευχαριστήσω τις Επτανήσιες και Επτανήσιους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, τα μέλη του συνδυασμού μου και τους συνεργάτες μου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights