Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
12 Ιουλίου 2020

Eυχαριστήριο του Λευτέρη Π. Κατωπόδη. “Δώστε στο Μεγανήσι την ευκαιρία της εκπροσώπησης”

Σε όσους τίμησαν με την ψήφο τους και εμένα προσωπικά και τον συνδυασμό στον οποίο συμετείχα, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Όμως και σ΄αυτές τις εκλογές όπως και στις προηγούμενες, λόγω των πολλών κομματικών υποψηφίων, το Μεγανήσι κινδυνεύει να μείνει και πάλι χωρίς εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Η μόνη ελπίδα να δούμε επί τέλους έναν εκπρόσωπο του νησιού στο Π.Σ., είναι αυτή του Μεγανησιώτη υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος δηλαδή που διεκδικεί την Περιφέρεια στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής.
Γι΄αυτό νομίζω ότι θα πρέπει όλοι αναιξερέτως οι Μεγανησιώτες ψηφοφόροι, να κάνουν την γεναία υπέρβαση, ανεξάρτητα από κομματική τοποθέτηση  και και να δώσουν την δυνατότητα στον Μεγανησιώτη υποψήφιο να βρεθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με την βέβαιη προσδοκία ότι θα στηρίξει τα συμφέροντα του Μεγανησιού σε συνεργασία με τη Νέα Δημοτική Αρχή.

Λευτέρης Π. Κατωπόδης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Συλλόγων Μεγανησίου για το θέμα των δρομολογίων του ferry boat, αλλά…

Η έκτακτη γενική συνέλευση των Συλλόγων Εμπόρων και Επαγγελματιών, και Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων του Δήμου Μεγανησίου πραγματοποιήθηκε. Απουσίαζαν αρκετοί επιχειρηματίες […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *