Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Ιανουαρίου 2020

Δήλωση του Γιώργου Η. Αυγερινού για το εκλογικό αποτέλεσμα στον δήμο Μεγανησίου

H πρόταση της παράταξης «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» απορρίφθηκε, στις εκλογές της 18/5/2014 , από τη μεγάλη πλειοψηφία του Μεγανησιώτικου Λαού .
Πρέπει  όλοι να δώσουμε συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο Μεγανησίου Παύλο Δάγλα  αλλά και στους συνεργάτες του και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο τους .
Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο εμφανώς ανανεωμένο , αντικατοπτρίζει τις  προτιμήσεις της Μεγανησιώτικης κοινωνίας  για την επόμενη πενταετία.
Μέσα σ αυτές, συμπεριλαμβάνεται και η εκλογή μου, στη θέση του δημοτικού συμβούλου ,στην παρθενική μου εμφάνιση σε δημοτικό συνδυασμό.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τον απερχόμενο Δήμαρχο και τους συνυποψήφιους μου ,για τον τίμιο αγώνα που δώσαμε .
Να ευχαριστήσω επίσης ,όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ ,θέλω να το πω στην οικογένεια μου και ειδικά στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου ,για την  βοήθεια που μου προσέφεραν στον αγώνα μου ,μέσα σε  δύσκολη γι αυτούς, επαγγελματική περίοδο.
Να  ξέρετε ότι ,θα τιμήσω την εντολή που μου δώσατε και  θα ασκήσω τα καθήκοντά μου , χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς να υπηρετήσω κανένα συμφέρον  με γνώμονα  το καλό όλων των κατοίκων του Νησιού ,με αίσθημα ευθύνης και με πνεύμα δικαιοσύνης .
Με βαθιά εκτίμηση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Update: Μια εβδομάδα πριν την κρίσιμη συνεδρίαση, χωρίς απόφαση στήριξης αφήνει ο δήμος Μεγανησίου τους δικηγόρους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής κατά του Χωροταξικού των Υδατοκαλλιεργειών

Ζητήματα δημοκρατίας φαίνεται να επιστρέφουν στην συζήτηση για το δήμο Μεγανησίου, μιας που δεν εφαρμόζεται ειλημμένη απόφαση του δημοτικού του […]

Έκθεση Ζωγραφικής

Αστέρια της  soυl και της jazz  φιλοτεχνημένα από την Γερμανίδα ζωγράφο LydiaVan Fondern παρουσιάζονται σε μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής  από […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *