Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Αυγούστου 2019

Δήλωση του Γιώργου Η. Αυγερινού για το εκλογικό αποτέλεσμα στον δήμο Μεγανησίου

H πρόταση της παράταξης «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» απορρίφθηκε, στις εκλογές της 18/5/2014 , από τη μεγάλη πλειοψηφία του Μεγανησιώτικου Λαού .
Πρέπει  όλοι να δώσουμε συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο Μεγανησίου Παύλο Δάγλα  αλλά και στους συνεργάτες του και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο τους .
Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο εμφανώς ανανεωμένο , αντικατοπτρίζει τις  προτιμήσεις της Μεγανησιώτικης κοινωνίας  για την επόμενη πενταετία.
Μέσα σ αυτές, συμπεριλαμβάνεται και η εκλογή μου, στη θέση του δημοτικού συμβούλου ,στην παρθενική μου εμφάνιση σε δημοτικό συνδυασμό.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τον απερχόμενο Δήμαρχο και τους συνυποψήφιους μου ,για τον τίμιο αγώνα που δώσαμε .
Να ευχαριστήσω επίσης ,όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ ,θέλω να το πω στην οικογένεια μου και ειδικά στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου ,για την  βοήθεια που μου προσέφεραν στον αγώνα μου ,μέσα σε  δύσκολη γι αυτούς, επαγγελματική περίοδο.
Να  ξέρετε ότι ,θα τιμήσω την εντολή που μου δώσατε και  θα ασκήσω τα καθήκοντά μου , χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς να υπηρετήσω κανένα συμφέρον  με γνώμονα  το καλό όλων των κατοίκων του Νησιού ,με αίσθημα ευθύνης και με πνεύμα δικαιοσύνης .
Με βαθιά εκτίμηση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *