Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Ιουνίου 2024

Στον ΣΥΡΙΖΑ “φορτώνουν” και την τρίτη θέση του Βασίλη Αραβανή. Δήλωση Θοδωρή Σολδάτου

Δεν έλαβαν ακόμα το μήνυμα!

Κυβερνητική  σταθερότητα και πολιτική ομαλότητα, επικαλείται ο Βουλευτής Λευκάδας σε ανακοίνωση-απάντηση  σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας  που σχολιάζει το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο κ. Σολδάτος  ευθυγραμμιζόμενος με  την δήλωση του κ. Παναγιώτη Καββαδά  χρησιμοποιεί τον “μπαμπούλα”  που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ  για να  συσκοτίσει το αδιέξοδο της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής που και ο ίδιος στήριξε και στηρίζει κι έχει φέρει σε αδιέξοδο τους χιλιάδες μικρομεσαίους στη Λευκάδα κι ολόκληρη την χώρα.

Κι ενώ έχουν “γονατίσει” την μικρομεσαία τάξη με υπέρογκες εισφορές και φόρους, ενώ κάθε δυό μήνες φέρνουν νέο φορολογικό νομοσχέδιο προς ψήφιση κι εφαρμογή, ενώ  “έπνιξαν” του μικροομολογιούχους,  ενώ σέρνουν στα δικαστήρια  νοικοκυραίους που αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές τους, ενώ καθημερινά  ιδιωτική και δημόσια περιουσία αλλάζει χέρια σε βάρος των πολιτών της χώρας, ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν οδηγηθεί σε απόγνωση και αυτοκτονία  αδυνατώντας να πληρώσουν 67 δισεκατομμύρια βεβαιωμένες οφειλές,  χρησιμοποιούν το ιδεολογικό μόνο κατά περίπτωση, για να διατηρήσουν  απαρχαιωμένους κομματικούς μηχανισμούς που έφεραν την χώρα σ΄αυτό το κακό χάλι στην εξουσία.

Βέβαια αφού “κόπτονται” τόσο για την ιδεολογία να  μας πουν που να “χρεώσουμε” το κλείσιμο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, την φυγή της Βιοχάλκο , της ΦΑΓΕ, της coca-cola3E , τις εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις που έβαλαν λουκέτο επί των ημερών τους. Όσο για την πολυσυζητημένη “εθνική ακεραιότητα”, ας μη πάνε μακριά, ας μείνουν στα νησιά του Ιονίου!

Διαβάστε ολόκληρη την δήλωση του Βουλευτή Λευκάδς κ. Θοδωρή Σολδάτου:

” Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΝ

Ο τίτλος είναι δανεικός από την εφημερίδα Λευκαδίτικος Λόγος. 

23-05-2014

 

            Με αφορμή τη σημερινή έκδοση της εφημερίδας Λευκαδίτικος Λόγος και την προσπάθεια πολιτικής σπιλώσεως του ονόματός μου, (τόσο ξεχωριστά, όσο και μέσω αναφορών και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα), για το ζήτημα της στηρίξεως του δημοτικού ψηφοδελτίου «Μαζί για τη Λευκάδα μας» του κ. Βασίλη Αραβανή, σας παραθέτω τα εξής αδιαμφισβήτητα στοιχεία:

  1. Στην πραγματικά δύσκολη προσπάθεια καταρτίσεως του συνδυασμού των 140 περίπου υποψηφίων του ψηφοδελτίου «Μαζί για τη Λευκάδα μας», ζήτησα και ανταποκρίθηκαν δια της συμμετοχής τους, 26 από τους υποψήφιους στον κορμό και πάνω από 65 στο σύνολο.
  2. Ο χρόνος και όχι μόνο που δαπάνησα, καθώς επίσης και η προσπάθεια που κατέβαλα, ξεπέρασαν τον αντίστοιχο χρόνο και προσπάθεια που διέθεσα για τον εαυτό μου σε περιόδους εθνικών εκλογών. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα οι δεκάδες πολιτικοί μου φίλοι, που συντάχθηκαν σ’ αυτήν την προσπάθεια.
  3. Υπήρξαν 2-3 μεμονωμένες περιπτώσεις ατόμων που κατά το παρελθόν έχουν βοηθήσει την πολιτικό μου αγώνα, (και όχι συνεργατών μου όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα / οι συνεργάτες έχουν έμμισθη σχέση), οι οποίοι δε συντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο για τους δικούς τους λόγους. Όπως υπήρξαν δεκάδες νεοδημοκρατών που μπήκαν σε άλλα ψηφοδέλτια.
  4. Αρκεί μια ματιά στα ονόματα των πρωτευσάντων, (με εξαίρεση τους 2-3 πρωτεύσαντες, οι οποίοι αντικειμενικά μπορούσαν λόγω μακρόχρονης ενασχόλησης και επομένως εμβέλειας να βρεθούν ψηλά), ώστε να καταλάβει ο καθένας πόσο σημαντική ήταν η συμβολή μου και μετά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου. Σε λεπτομέρειες θα αναφερθώ μετά το πέρας των εκλογών της προσεχούς Κυριακής. Η πολιτική σκοπιμότητα των σημερινών δημοσιευμάτων της προαναφερθείσης εφημερίδας, στοχεύει κατά την άποψή μου στη μεγιστοποίηση της δυσαρέσκειας που αισθάνονται οι πολίτες της Κεντροδεξιάς εξαιτίας του αποτελέσματος τις Δημοτικές εκλογές και επομένως στην ενίσχυση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες τριπλές εκλογές της Κυριακής. Οι πολίτες όμως όλης της χώρας, όπως και της Λευκάδας, γνωρίζουν ότι η Ελλάδα σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, χρειάζεται κυβερνητική σταθερότητα και πολιτική ομαλότητα. Το απέδειξε την προηγούμενη Κυριακή, κατά την οποία καταψήφισε τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολο σχεδόν των 13 περιφερειών της χώρας και την επόμενη Κυριακή δεν μπορεί να διεκδικήσει πάνω από μια – δυο περιφέρειες. Τέλος στην έκφραση που χρησιμοποιεί η εφημερίδα περί Αγίας Τριάδας, δηλώνω ότι πιστεύω μόνο σε μια Αγία Τριάδα, αυτή της Ορθοδοξίας.            Τα υπόλοιπα με αφήνουν αδιάφορο, όπως αφήνουν αδιάφορο και τους πολίτες της Λευκάδας, που με έχουν τιμήσει 3 φορές μέχρι σήμερα, εκλέγοντάς με Βουλευτή. 

    Θοδωρής Σολδάτος”

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights